Bank of America'nın yöneticisi, eski sevgilisi tarafından dövülerek öldürüldü

Bank of America'nın yöneticisi, eski sevgilisi tarafından dövülerek öldürüldü

Bank of America'nın yöneticisi Michelle Annette Avan'ın California'daki evinde eski sevgilisi Anthony Duwayne Turner tarafından dövülerek öldürüldüğü açıklandı. Avan'ın cansız bedeni evinde oğlu tarafından bulundu

Los Angeles Baş Savcısı George Gascon, 48 yaşındaki üst düzey bankacı Michelle Annette Avan'ın eski sevgilisi ve meslektaşı Anthony Duwayne Turner tarafından "hunharca gerçekleştirilen bir şiddet eyleminde" dövülerek öldürüldüğünü açıkladı.

Gascon'un açıklamasına göre, 52 yaşındaki eski sevgili Turner, Avan'ın evine 3 Ağustos tarihinde girmiş ve bir sonraki gün ayrılmıştı. Savcı Gascon, Avan'ın oğlunun Avan'ın cesedini 5 Ağustos sabahı evde annesinin cansız bedenini bulduğunu belirtti.

Turner'ın avukatı Kellen Davis ise müvekkilinin aklanacağını savunarak, "Başsavcılık tarafından ileri sürülen iddiaların hiçbirinin henüz kanıtlanmadığını, kanıtlanacağına da inanmadıklarını" sözlerine ekledi.

Turner, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bugün çıktığı mahkemede hakkındaki iddiaları reddetti. 

Adliye çıkışında düzenlediği basın toplantısında konuşan oğlu Trevor Avan, "Annem çok güzel, sevgi dolu bir insandı. Bir ihtiyacınız olduğunda hemen orada olurdu. Bizden koparıldığı için torununun ikinci doğum gününü görme şansı bile olmadı." dedi. Bank of America ise, Avan'ın ölüm haberi karşısında yıkıldıklarını söyledi. Şirketten yapılan açıklama, "Michelle 20 yılı aşkın süredir şirketimizin değerli bir üyesi oldu ve çok özlenecek. Ailesine en derin taziyelerimizi sunuyoruz" denildi.

Kaynak: Haber Global TV