Ayrıldığı sevgilisinin hayatını kabusa çevirdi! Çıplak fotoğrafını yükleyerek intikam almaya çalıştı

İngiltere
Ayrıldığı sevgilisinin hayatını kabusa çevirdi! Çıplak fotoğrafını yükleyerek intikam almaya çalıştı

İngiltere'de eski sevgilisinin evindeki sesli asistanı ele geçiren kadın, adamın Facebook hesabını da hackledi. Birlikte çıplak fotoğraflarını yükleyerek eski sevgiliden intikam almaya çalıştı.

İngiltere’de yönetim danışmanı Philippa Copleston-Warren (46) ayrıldığı sevgilisinin hayatını kabusa çevirdi. Eski sevgilisinin kendisinden sonra yeni bir ilişkiye başladığını öğrenen Copleston- Warren, korkunç bir plan yaptı. Evdeki sesli asistan Alexa’yı hack’ledi.

EVİNİ DİNLEDİ

Bir siber korsan gibi evi dinlemeye başladı. Eski erkek arkadaşının evde olmadığı zamanlarda Alexa’ya bağlanıyor ve yeni sevgiliyi korkutmak için komutlar veriyordu.

Alexa’ya evin ışıklarını kapatıp açtıran Copleston-Warren, bir keresinde yeni sevgiliye evi terk etmesini söyletti. Yeni sevgiliyi bu yolla evden kaçırttı.

 

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI FACEBOOK'TA YAYINLADI

 Eski sevgilisinin Facebook hesabından birlikte çıplak fotoğraflarını yayınladı. Ayrıca adamın evlilik dışı iki çocuğu olduğunu iddia eden paylaşımlar yaptı. Sonra da hesabın şifresini değiştirdi.

Böylece fotoğrafların silinmesini önledi. Eski sevgili, şifresini istese de vermedi. Şikayetler sonucu hesabını kapattırabildi.

 

Ayrıldığı sevgilisinin hayatını kabusa çevirdi! Çıplak fotoğrafını yükleyerek intikam almaya çalıştı - Resim : 2

İngiltere çıplak fotoğraf intikam facebook Dünya haberleri