Arnold Schwarzenegger'in acı günü

Dünya haberleri Hayatını kaybetti
Arnold Schwarzenegger'in acı günü

Arnold Scharzenegger'i Arnold yapan adam hayatını kaybetti.

Dünya Vücut Geliştirme şampiyona, sinema oyuncusu ve vali olarak inanılmaz bir kariyere imza atan Arnold Schwarzenegger'in mentörü olan dün ya şampiyonu Bill Pearl, 91 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, öncesinde birçok Mr. Universe unvanı kazanmış çok başarılı bir sporcuydu. Spordaki bu başarısı ve olağanüstü güçlü fiziği ona Hollywood'un yolunu açmıştı.

İşte Arnold Schwarzenegger'in önünü açan bu gelişmelerin arkasında Amerikalı vücut geliştirme şampiyonu Bill Pearl vardı. Bill Pearl'den acı haber 14 Eylül'de geldi. Arnold Schwarzenegger Instagram'dan acısını paylaştı.

Yan yana bir fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Schwarzenegger acısını şöyle anlattı: "Bill Pearl, ilham verdiği milyonlarca insanla sonsuza dek yaşayacak. Biliyorum çünkü onlardan biriyim. Amaçlarım sadece hayaldi, Bill Pearl gibi olmaktı. O beni imkansızın mümkün olabileceği konusunda motive etti. Avusturya'dayken beni motive etmesi için onun fotoğrafını odama asmıştım, böylece asla vazgeçmemeyi öğrenmiştim. Ailesine başsağlığı diliyorum."

Arnold Schwarzenegger'in acı günü - Resim : 1

BILL PEARL KİMDİR?

Amerikan efsanesi Bill Pearl, Oregon, Prineville'de doğdu. Donanmadayken Leo Stern'in spor salonunda antrenmanlara başladı. Nasıl, Bill Pearl Arnold'ın mentörü olduysa, Leo Stern de Bill Pearl'ün mentörü oldu. Onu eğitti. Leo'un ısrarıyla Bill yarışmalara katılmaya başladı. Birçok kez Mr. America ve Mr. Universe unvanını kazandı.

Kaynak: Haber Global TV

Hollywood