Arabayla Kaliforniya'ya Lamborghini almak için yola çıkan çocuk polise yakalandı

ABD'de 5 yaşındaki bir çocuk ailesinin arabasıyla kendisine Lamborghini almak için yola çıktı. Evinden 5 dakikalık mesafede durdurulan çocuk, "Kaliforniya'da yaşayan ablamın evine gidiyordum. Oradan bir Lamborghini satın alacağım" dedi.

ABD'nin Utah eyaletinde polis tarafından kenara çekilen bir aracın sürücü koltuğuna oturan 5 yaşındaki bir çocuk eyalet polisini şaşkına çevirdi. "Ona bir Lamborghini alamayacağını" söyleyen annesiye tartıştıktan sonra ailesinin garajda duran arabasını çalıştırıp eyaletler arası otobana çıkmak için yola çıktığı öğrenilen çocuğun evinden 5 dakikalık mesafede durdurulduğu öğrenildi. Sinirli olduğu ve ağladığı belirtilen çocuğun polise, "Kaliforniya'da yaşayan ablamın evine gidiyordum. Oradan bir Lamborghini satın alacağım" dediği öğrenildi. Şans eseri cana ve mala zarar gelmeyen bu şaşırtıcı yolculuğa çocuğun 200 bin dolarlık otomobili satın almak için cebinde 3 dolarla çıktığı da dikkat çekti.

Çocuğun ailesi ufaklığın arabaya binip aracı nasıl çalıştırdığını bilmediklerini ve büyük şaşkınlık yaşadıklarını söyledikleri belirtildi.

Öte yandan aileye eğer gerekli görülürse, aracın anahtarlarını çocuğun ulaşabileceği bir yerde bırakmaktan dava açabileceğine dikkat çekildi.

ABD Kaliforniya