ABD’yi kana bulayan saldırganla ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı: 100 bin dolarlık serveti varmış

ABD Dünya haberleri
ABD’yi kana bulayan saldırganla ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı: 100 bin dolarlık serveti varmış

ABD’nin Illinois eyaletindeki Bağımsızlık Günü kutlamaları sırasında 6 kişiyi öldüren ve onlarca insanı yaralayan 22 yaşındaki Robert Crimo ile ilgili gerçekler dehşete düşürdü. Rap şarkıcısı olan saldırganın 16 bin dinleyicisi ve 100 bin dolarlık serveti olduğu ortaya çıktı

ABD’nin Illinois eyaletindeki Highland Park’ta düzenlenen silahlı saldırıyı gerçekleştiren 22 yaşındaki Robert Crimo ile ilgili yeni bilgiler  geldi. 

Saldırıda 6 kişinin hayatını kaybederken, 36 kişinin de yaralandı. Vurulan kişilerin 8 ila 85 yaş arasında olduğu belirtildi. 

"HİÇBİR ŞEY BENİ DURDURAMAZ"

Saldırgan Robert Crimo sosyal medyada "Awake the Rapper" adını kullanan bir rap şarkıcısıydı. Çevrimiçi müzik platformlarında 16 bin dinleyicisi olan Crimo'nun 100 bin dolarlık serveti olduğu ortaya çıktı.

ABD’yi kana bulayan saldırganla ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı: 100 bin dolarlık serveti varmış - Resim : 1

Söylediği şarkılardan birinde okul katliamlarından bahseden Crimo, "Hiçbir şey beni durduramaz, kendim bile" sözlerini söyledikten sonra kask ve kurşun geçirmez yelek giyerken görülüyor.

ŞİDDET İÇERİKLİ VİDEOLAR YÜKLEMİŞ

Crimo'nun Youtube hesabına silahlı bir saldırganın polis tarafından öldürüldüğünü gösteren animasyonun da yer aldığı şiddet içerikli müzik videoları yayımladığı ortaya çıktı.

ABD’yi kana bulayan saldırganla ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı: 100 bin dolarlık serveti varmış - Resim : 2

Saldırganın 2020 yılında yapılan seçimler öncesinde ABD’nin o dönemki Başkanı Donald Trump’a destek yürüyüşüne bir kostümle katıldığı da tespit edildi.

 

ABD’yi kana bulayan saldırganla ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı: 100 bin dolarlık serveti varmış - Resim : 3

ABD’de çok yaygın olan “Waldo” karakteri gibi kırmızı-beyaz çizgili bir kostüm ve gözlük tercih ederek mitinge katılmış. 

 

AİLE GEÇMİŞİ DE ÇARPICI

Saldırganın aile geçmişiyle ilgili bilgiler de yerel medyada yayınlandı. Crimo’nun babası Bob Sr.’ın bir dönem şarküteri işlettiği ve belediye başkanı adayı olduğu belirtilirken, 48 yaşındaki annesi Denise Pesina’nın ise aile içi şiddet şüphesiyle bir kere gözaltına alındığı duyuruldu.

Saldırganın annesinin bir Mormon olduğu ve alternatif tıbba merak saldığı da öğrenildi.

Kaynak: Haber Global TV

ABD Bağımsızlık Günü