ABD Dışişleri Bakanı Pompeo: Tüm olasılıklara hazırız

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo: Tüm olasılıklara hazırız

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Başkan Donald Trump'ın sağlığı ile ilgili olarak, "Gerçekleşebilecek tüm olasılıklara tamamen hazırız" açıklamasını yaptı.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, koronavirüse yakalanan ve tedbir amaçlı hastaneye kaldırılan Başkan Donald Trump’ın sağlığı ile ilgili konuştu. Pompeo yaşanabilecek her türlü olasılığa hazır olunduğunu belirtti.

Pompeo, Trump için "Morali harikaydı. Harika bir ruh hali içindeydi. Bana karşı her zaman olduğu gibi samimiydi ve harika bir sohbetti" ifadelerini kullandı. 

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo: Tüm olasılıklara hazırız - Resim : 1

TRUMP'IN FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump’ın tedavi gördüğü Walter Reed Hastanesi’ndeki konferans salonundan yeni kareler paylaşıldı. Trump’ın sağlık durumunun iyi olması durumunda doktorları tarafından bugün taburcu olabileceği belirtiliyordu.

 

Trump, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanmasının ardından cuma günü kaldırıldığı Walter Reed Askeri Hastanesinin önünde kendisini destekleyen taraftarlarına bir sürpriz yaptı. Gizli Servis araçlarının koruması eşliğinde hastane önündeki caddede beliren Trump, bulunduğu aracın içinden, kendisini destekleyenleri el sallayarak selamladı. Trump'ın, aracın içinde maskeli olması dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Mike Pompeo Donald Trump koronavirüs