Akılalmaz olay: Eşinin evde gizlice yaşayan erkek arkadaşı tarafından vuruldu

ABD
Akılalmaz olay: Eşinin evde gizlice yaşayan erkek arkadaşı tarafından vuruldu

ABD'nin Alabama eyaletindeki Creola bölgesinde, bir kişi, eşinin evde gizlice yaşadığı erkek arkadaşı olduğu ortaya çıkan kişi tarafından silahla vuruldu. 

ABD'de Frank Reeves isimli kişi, eşi Tracy Reeves'in birinin girmiş olabileceğini söylemesi üzerine, kontrol için silahıyla eve gitti. Evi kontrol eden Reeves, evde silahlı bir başka kişiyle karşılaştı. Reeves, evde gördüğü kişiyi bacağından vururken, kendisi de Michael Amacker isimli kişinin kurşunuyla göğsünden,  vuruldu. Yaralı iki kişi hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı.

EŞİNİN EVDE GİZLİCE YAŞAYAN ERKEK ARKADAŞI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Independent Türkçe'den Yasin Sofuoğlu'nun derlediği habere göre, Mobile County Şerif Bürosu'ndan Paul Burch, "Tracy, erkek arkadaşının birkaç gündür evde yaşamasına izin vermiş. Amacker'ın kaldığı odada bulunan idrar dolu şişeler, kendisinin bir süredir burada olduğunu gösteriyor" dedi.

Yetkililer, yaşananlarda uyuşturucunun da rol oynadığını belirtti. Polise göre olay sırasında Tracy sarhoşken, Amacker uyuşturucu etkisi altındaydı.  

Aktarılan habere göre, polisler bunun planlanmış bir cinayet girişimi olabileceğini de düşünüyor. Buna göre, Burch, Tracy'nin eve biri girdiğine dair eşine yalan söyleyerek onu etrafı kontrol etmeye gönderdiği, daha sonra Amacker'ın doğru bir zamanlamayla Frank'i öldürmeye çalışmış olabileceği ihtimali üzerinde durduklarını da söyledi.

Kaynak: Haber Global TV

ABD Alabama ABD haberleri cinayet haberleri ilginç haberler