50 milyon dolarlık büyük ikramiyeyi kazandılar!

Ajans Bizim
Kanada
50 milyon dolarlık büyük ikramiyeyi kazandılar!
Fotoğraf: DepoPhotos

Kanada'da 17 yıldır düzenli olarak Loto 6/49 oynayan üç arkadaş, 50 milyon Kanada doları tutarındaki büyük ikramiyeyi kazandı.

Carmen, Catherine ve Gary, 11 Aralık'ta her biri 16,6 milyon Kanada doları para kazandıklarını öğrendi. 

O gün Carmen Austria erken kalktı, kahvesini yaptı ve her zamanki gibi özel uygulama üzerinden piyango biletlerini kontrol etti. Carmen, eski iş arkadaşları Gary Perkins ve Catherine Wall ile 2007’den bu yana düzenli olarak loto oynuyordu.

Uygulamaya baktığında 50 milyon dolar kazandığını bildiren mesajı gördü. 

Carmen Austria, hemen iki arkadaşıyla temasa geçti. Catherine Wall, "Bu mesajları sabah 06.20'de aldığınızda 'ciddi bir şey oldu' diye düşünüyorsunuz" diyor. Gary Perkins ise mesajı aldığında derin bir uykudaydı. "Sabahın 06.30'unda beni kim uyandırır ki? O yüzden cevap vermedim" diyor.

Carmen, "Üçümüzün kazancı paylaşabilecek olmasından dolayı mutluyum. Zaten çok büyük bir para, sadece 50 milyon dolarla ne yapardım bilmiyorum" diyor.

Gary de "Beni yanlış anlamayın. 50 milyon dolarım olmasını çok isterdim. Ama duygusal olarak bu daha ödüllendirici" diye ekliyor, gülümseyerek…

İyi haberden sonra Carmen Şili'ye bir geziye gitti, Catherine ve kocası emekli oldu ve Gary de para banka hesabına yatar yatmaz doğruca ve hiç vakit kaybetmeden Ford bayiine gitti.

Üç arkadaş, bu mutlu olayı kutlamak için birlikte tatile çıkmayı da planlıyor ve düzenli olarak birlikte piyango oynamaya devam etmek istediklerini söylüyor.

Talihlilerin tüm piyango oyuncularına da bir mesajı var: "Biletiniz varsa şansınız da vardır!”