122 metreden düşüp ölmedi!

Ajans Bizim
ABD
122 metreden düşüp ölmedi!

Washington Eyaletindeki bir kanyonun tepesinden 122 metre yükseklikten düşen bir genç, sadece hafif yaralarla kurtuldu.

NBC’nin haberine göre, Mason County Şerif Ofisi, 19 yaşındaki gencin düştüğü sırada ABD'nin en yüksek köprülerinden biri olan Yüksek Çelik Köprünün hemen altındaki patikada yürümekte olduğunu söyledi.

KING5 televizyonuna konuşan itfaiye şefi, "Birçok insanın yürüdüğü ve bir tür patika haline gelen bir vadiden aşağı doğru yürüyen gencin son derece şanslı" olduğunu ifade etti.

Genç adam, kendisini "emniyet kemeriyle sabitleyen" ve yukarı çeken acil servis ekiplerinin müdahalesi sayesinde düştüğü uçurumdan çıkarılabildi. 

Mason County Şerif Devriyesinde görev yapan Tim Ripp, NBC News'e yaptığı açıklamada, her yıl beş ila yedi kişinin köprüden düştüğünü ve bunların çoğunun öldüğünü söyledi. Ripp’e göre, patikalar uyarı işaretleriyle donatılmış durumda. 

Ripp, "İnsanlara tehlikeli oldukları için bu patikalara girmemelerini söylüyoruz ama ya uyarı işaretlerini görmüyorlar ya da dikkate almıyorlar" diye yakındı.

İki saat süren kurtarma operasyonundan sonra kurtarılan genç, kollarında sadece birkaç sıyrıkla yakındaki bir hastaneye götürüldü.