Kızıl Goncalar 8. Bölüm İzle: Fox tv Kızıl Goncalar yeni bölüm tek parça full izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Kızıl Goncalar Dizi Haberleri FOX NOW TV
Kızıl Goncalar 8. Bölüm İzle:  Fox tv Kızıl Goncalar yeni bölüm tek parça full izle

Kızıl Goncalar dizisinin sekizinci bölümü 26 Şubat 2024 günü Fox tv'de yayınlandı. Kızıl Goncalar'ın 8. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Kızıl Goncalar sekizinci bölüm izle.

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kızıl Goncalar dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Fox tv dizisi olan 'Kızıl Goncalar'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Fox tv Kızıl Goncalar 8. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KIZIL GONCALAR 7. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Müyesser’in köşeye sıkıştırdığı Meryem, inandıklarıyla kızı arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Tek kurtuluş, Levent’le yaptıkları yurt dışı planının işlemesidir. Ancak önce Cüneyd’in kaçırdığı Zeynep’e ulaşmak zorundadırlar.

Zeynep yüzünden Sadi Hüdayi ile karşı karşıya gelen Naim, teselliyi kollarında aradığı Nadire’nin aklına uyup ortalığı daha çok karıştırırken geri dönme yolları arayan Beste de ailesini bıraktığı gibi bulamaz. Hem Cüneyd ile hem de Hande ve Birgül’le uğraşmak zorunda kalan Sadi Hüdayi ise, yeğeninin tarikat mensupları üzerindeki gücüne şahit olur.

Levent’in bütün aksiliklere rağmen ayarladığı kaçma vakti geldiğinde ise Meryem ve Zeynep hayatlarının en zor seçimiyle karşı karşıya kalırlar.

Fox tv Kızıl Goncalar 8. bölüm izle

KIZIL GONCALAR DİZİSİ KADROSU

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM İZLE

Kızıl Goncalar dizisinin Fox tv'de 26 Şubat 2024 günü yayınlanan 8. bölümünü ( sekizinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KIZIL GONCALAR 8. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ