Bir Zamanlar Çukurova 114. Bölüm Full İzle | ATV Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm İzle

Bir Zamanlar Çukurova

ATV'de Bir Zamanlar Çukurova dizisinin heyecanla beklenen yani 114. bölümü yayınlandı. 25 Kasım 2021 Perşembe günü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi tek parça olarak internete yüklendi. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 114. bölümünün linki. Bir Zamanlar Çukurova 114. Bölüm İzle.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin merakla beklenen 114. bölümü 25 Kasım Perşembe günü ATV kanalında yayınlandı. Dizinin yayınlanmasının ardından bölüm internete yüklendi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 113. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Züleyha, ailenin bir araya geleceği bir piknik düzenler. Pikniği uzaktan izleyen Hakan, Fikret ve Züleyha'nın yakınlığına çok bozulur ve Züleyha'yı yemeğe çıkararak ilan-ı aşk eder. Züleyha, şaşkınlığını üzerinden atamadan Hakan onu daha da şaşırtacak bir hamlede bulunur.

Demir'in ölümünü savcıdan öğrenen Züleyha, Hakan'ın kollarına yığılır. Züleyha aldığı haberle sarsılırken, Yamanlar Konağı da Demir'in ölümüyle yasa bürünür. Demir son yolculuğuna uğurlanırken, Hakan, Demir'in ölümünün sorumlusunun Abdülkadir olduğunu düşünmektedir.

Abdülkadir ve Betül, Züleyha ile tartışarak sonuca varamayacaklarını anlayıp taktik değiştirir. Betül'e hırsına yenik düşmemesini öğütleyen Abdülkadir, Züleyha'nın hafife alınmayacak bir düşman olduğunu söyleyip onunla arasını düzeltmesini ister. Züleyha'nın hem Hakan'dan hem de Fikret'ten ilgi görmesini kıskanan Betül, Şermin'in dolduruşuna gelerek Züleyha'ya iyice bilenir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 114. BÖLÜM İZLE

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 25 Kasım günü yayınlanan 114. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

 

dizi izle Bir Zamanlar Çukurova dizisi ATV dizileri dizi haberleri bir zamanlar çukurova son bölüm Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm