İnstagram hesap silme, dondurma, kapatma linki! Geçici, kalıcı İnstagram silme nasıl yapılır?

Instagram
İnstagram hesap silme, dondurma, kapatma linki! Geçici, kalıcı İnstagram silme nasıl yapılır?

Instagram silme ve kapatma konusunda kullanıcılarından oldukça fazla talep alan Instagram, bu durumu kolaylaştırmak için kullanıcılarına bir takım çözüm önerileri sunuyor. İşte herhangi bir şekilde İnstagram silmek veya kapatmak istiyorsanız yapacaklarınız...

Dünyada yaklaşık olarak 1 milyar kişinin, Türkiye’de ise 40 milyona yakın kişinin Instagram kullanmakta olduğu verisi paylaşılıyor. Bu kadar kullanıcı arasından da her gün belki de yüzbinlerce kişi Instagram silme veya kapatma işlemlerini gerçekleştiriyor.

Siz de Instagram hesabınızda kalıcı silme ya da geçici kapatma işlemi uygulama isteğindeyseniz, hemen aşağıda sizler için sıraladığımız adımları uygulayıp isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz...

Hesabınızı kapattıktan sonraki süreç ile ilgili merak ettiğiniz sorular var ise içeriğin en altında yer alan "Merak Edilenler" alanına göz atabilirsiniz.

instagram hesap silme

İnstagram Kapatma İle İlgili Önemli Not:

1- Instagram Kapatma: “Geçici Olarak Kapatma” ya da “Hesap Dondurma” olarak bilinir. İstediğiniz zaman kapattığınız hesabınızı tekrar açabilirsiniz.

2- Instagram Silme: “Kalıcı Hesap Silme” olarak bilinir ve hesabınızı sildikten sonra 1 ay içerisinde hesabınıza girmezseniz hesabınız kalıcı olarak silinir.

Instagram Hesabı Geçici Olarak Nasıl Kapatılır?

- Aşağıda bulunan linke tıklayıp İnstagram silmek için gerekli sayfaya giriş yapın.

İNSTAGRAM HESAP SİLME

- Instagram’a daha önceden giriş yaptıysanız “Hesabını Geçici Olarak Kapat” ekranını görmüş olacaksınız. Eğer giriş yapmadıysanız, Instagram kullanıcı adı ve şifrenizi girin.

- Instagram’ın “Hesabını neden kapatıyorsun?” sorusuna yanıt vermek için seçeneklerden herhangi bir tanesini seçin. Nedenini belirtmek istemiyorsanız “Başka bir şey” seçeneğini seçin.

- Şifrenizi girin ve “Hesabı geçici olarak kapat” butonuna tıklayın.

Bu işlemi yaptıktan sonra; “Tekrar giriş yaparak hesabınızı yeniden etkinleştirene dek fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenmeleriniz gizli olacaktır.”

Instagram Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Kapatılır?

- Aşağıda bulunan linke tıklayıp İnstagram silmek için gerekli sayfaya giriş yapın.

İNSTAGRAM HESAP SİLME

- Instagram’a önceden giriş yaptıysanız altta gördüğünüz “Hesabını Sil” sayfasını görmüş olacaksınız. Eğer giriş yapmadıysanız Instagram kullanıcı adı ve şifrenizi girin.

- Açılan sayfadan Instagram’ın sorduğu “Hesabını neden silmek istiyorsun?” seçeneklerinden herhangi birini seçin. Bir neden sunmak istemiyorsanız “Başka bir şey” olarak seçim yapın.

- Şifre alanına şifrenizi girin ve “Sil” butonuna tıklayın.

Bu işlemleri yaptıktan sonra; Instagram size yaklaşık 1 ay süre tanıyacaktır. Eğer 1 ay içerisinde hesabınıza girmezseniz; 1 ay sonra Instagram Profiliniz ve hesap bilgileriniz tamamen silinecektir. 1 ay içerisinde belirtilen süre tamamlanmadan hesabınıza girerseniz Instagram silme talebiniz otomatik olarak kaldırılacaktır.

Kaynak: Haber Global TV

instagram hesap silme