GTA 6'nın trailer'ı 24 saatte en çok izlenen Youtube videosu olmayı kıl payı kaçırdı!

GTA VI Video oyunları Teknoloji Haberleri

Rockstar Games nihayet Grand Theft Auto VI'nın ilk trailer'ını yayınladı. Öte yandan Youtube'daki video tüm zamanların 24 saat içinde en çok izlenen videosu olmayı kılpayı kaçırdı. Müzik hariç kategorisinde ise rekoru kırdı.

Merakla beklenen GTA VI'nin ilk trailer'ı 16 saat içinde 72 milyon izlenmeyi geçerek BTS'nin rekorunu kırmaya hızla yaklaşmıştı. Ancak süre yetmedi. Video an itibariyle 101.976.510 izlenmeye ulaşmış durumda.

İlk 24 saat içinde en çok izlenen video rekoru 108,2 milyon ile BTS grubunun 21 Mayıs 2021'de yayınladığı Butter teklisinin elinde. 

Önceki gün sızdırılmasına rağmen videonun bu kadar izlenmesi, 2025'te çıkacak oyun için yapımcıların da gelir beklentisini artırdı.

Öte yandan müziksiz video kategorisinde ise GTA 6'nın trailer'ı şimdiden rekoru kırmış durumda. Bu kategoride önceki rekor MrBeast'in "7 Days Stranded at Sea" videosundaydı. Haberi de bizzar MrBeast duyurdu.

SIZDIRILDI

5 Aralık'ta yayınlanacağı duyurulan trailer bir gün önceden sızdırılsa da bu oyunu merakla bekleyenlerin heyecanını azaltmadı.

Uzun bir süredir beklenen serinin yeni oyunun sızdırılan trailer versiyonlarının büyük bölümü kapatıldı. Ancak her kapatılan videonun ardından yeni bir video internete yükleniyordu.

Bununla daha fazla uğraşmak istemeyen Rockstar, Trailer'ı Youtube'dan yükleyerek bekleyişi sona erdirdi.

Rockstar sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Fragmanımız sızdırıldı, lütfen orijinalini Youtube'da izleyin" denilerek link paylaşıldı.

Merakla beklenen fragman modern dokunuşuyla dikkat çekiyor.

Miami'nin kurgulanmış tasviri ilgi odağı olurken ilk kadın kahraman Lucia'da ortaya çıktı.

2025'te çıkacak olan oyunun trailer'ının bile böyle bir etki yaratması oyun yapım firmasını da sevindirmiş durumda.

Aslında oyun severler, GTA VI'nın 2024'te çıkmasını umuyordu.

Oyunun 2025'te çıkacağı bilinse de tam tarih bilinmiyor. Bu yüzden oyun severler fragmanı dikkatlice izleyerek oyunun çıkış tarihi hakkında ipuçları bulmaya çalıştı.

Karakterlerden birinin giydiği tişörtteki rakamların oyunun çıkış tarihi olabileceğini düşünenler oldu. Örneğin tişörtteki 040125'in çıkış tarihi olduğu konusunda çok sayıda paylaşım yapıldı.

Kaynak: Haber Global TV