Google'un gizemli Pixel telefonu FCC'de ortaya çıktı

Google Teknoloji Haberleri
Google'un gizemli Pixel telefonu FCC'de ortaya çıktı

Google'ın yakında piyasaya çıkması beklenen yeni Pixel telefonunun 4 çeşidi, FCC sertifikasyon platformu veri tabanında ortaya çıktı.

FCC'nin listesinde Google Pixel'e ait G82U8 model numaralı bir cihaz görünüyor.

Yakın tarihli bir haberde Pixel 7a ve Pixel Fold'un 2023'te muhtemelen nisan ya da mayıs ayında piyasaya sürüleceği belirtiliyordu. FCC'DE ortaya çıkan 4 varyantının hepsinin aynı Pixel telefona ait olduğu görülüyor. Ancak detaylar çok az. Listelemenin Pixel 7a'ya mı yoksa Pixel Fold'a mı ait olduğu doğrulanamıyor.

Google'un gizemli Pixel telefonu FCC'de ortaya çıktı - Resim : 1

Ancak Pixel 7a için yayınlanan uygulamalı videoda cihazın seri numarasının 2A281FQHN olduğu görülüyor. FCC'de test edilen cihazların seri numaraları ise "28291FQHN" veya "28251FQHN" ile başlıyor. Buradan Pixel 7a varyantlarının FCC'den onay aldığı görülüyor.

Pixel 7a'nın 90Hz OLED ekrana, 8 mp ön kameraya ve 64 mp arka kameraya sahip olduğu biliniyor. Sony IMX363’ten Sony IMX787 sensörüne geçiş yapıldığı da söyleniyor. Ultra geniş açıda ise IMX712 olacak. 5W kablosu şarjı da desteklemesi bekleniyor.

Google Pixel 7a, 8 GB LPDDR5 RAM ve 128 GB UFS depolamayla kullanıcıların karşısına çıkacak. Ayrıca cihazın daha fazla RAM ve depolama opsiyonu sunması kuvvetle muhtemel.

 

Kaynak: Haber Global TV

Google google pixel