Google Pixel ve Pixel 7 Pro'da görüntülü görüşme problemi

Google Teknoloji Haberleri
Google Pixel ve Pixel 7 Pro'da görüntülü görüşme problemi

Google telefon yapınca bu her şeyin hatasız olacağı anlamına gelmiyor. Nitekim Pixel ve Pixel 7 Pro'larda baş gösteren sorun da bunun kanıtı.

Google'ın telefonları Pixel ve Pixel 7 Pro'yu kullananlardan gelen geri bildirimlere göre her iki cihazda da görüntülü görüşme sorunu yaşanıyor.

Bu telefonlarda kullanıcılar Google Meet, Telegram, Instagram veya WhatsApp gibi uygulamaları kullanırken düşük video kalitesiyle karşılaşıyor.

Bulanık görüntülerle karşılaşan kullanıcılar ne yapacaklarını bilemezken sorunun Google Meet'teki video kalitesi sınırlamasından kaynaklandığı düşünülmüştü ancak diğer uygulamalarda da benzer sorunlar ortaya çıktı.

Google'ın Pixel telefonlarıyla ilgili daha önce de pil ömrü ve arka kamera modülünün camının çatlaması gibi değişik sorunlar bildirilmişti. Hatta XDA Developers, Pixel 7 Pro'nun ekran parlaklığının maksimuma çıkarıldığında telefonun pilinin hızla boşalmaya başladığını keşfetmişti. 15 dakika böyle kalan bir telefonun şarjının yüzde 10'a kadar düştüğü tespit edilmişti.

 

Kaynak: Haber Global TV

Google Akıllı telefonlar teknoloji haberleri