Google Chrome'a yeni bir yan panel geldi

Google chrome Teknoloji Haberleri
Google Chrome'a yeni bir yan panel geldi

Google Chrome'a yeni bir yan panel geldi. Bu panel sayesinde masaüstü bilgisayarınızda Chrome'u kolayca özelleştirebileceksiniz.

Yeni sekme sayfasının sağ alt köşesinde görünen "Chrome'u Özelleştir" düğmesi artık dikey bir yan panel olarak açılıyor.

Google 2019 yılından bu yana özelleştirme için bir ana sayfa kısayolu sunuyordu. Buradan kullanıcı arabirimiyle renkleri ve arka plan dahil olmak üzere tarayıcınızın görünümünü hızlı bir şekilde değiştirmenize olanak tanıyor. Bu panel sayesinde yaptığınız değişiklikleri gerçek zamanlı olarak görebiliyorsunuz.

15 farklı renk kombinasyonu sunan Chrome, ayrıca bir renk seçiciye de sahip.

Renk ön ayarlarının üzerinde Chrome'un arka planını değiştirme düğmesi bulunuyor. Buradan bilgisayarınızda kayıtlı bir görüntüyü yükleyebilir ya da kategorilerden istediğinizi seçebilirsiniz. Google ayrıca birkaç koleksiyon seçeneği de sunuyor.

Dilerseniz her gün farklı bir Google Chrome arka planlayabilirsiniz. Ayrıca iş ve kişisel hesaplarınızı ayrı tutmak için Profiller kullanıyorsanız, aralarında ayrım yapmak için her bir Profile farklı bir arka plan ve renk vermeyi seçebilirsiniz. Chrome yaptığınız tüm özel düzenlemeleri siz yaptıkça kaydediyor. Böyle seçtiğiniz son renk kombinasyonu ya da arka plan otomatik olarak uygulanıyor.

Bu yeni yan panelden okuma listenize ve yer işaretlerinize hızlı geçiş yapabileceğiniz bir açılır menü de mevcut.

Bu yan paneli görebilmek için Google Chrome'un son sürümüne güncelleme yapmanız yeterli.

Kaynak: Haber Global TV

Google Chrome Google chrome teknoloji haberleri