Dünya dışı yaşam var mı? NASA merakla beklenen UFO raporunu açıkladı

NASA Uzay haberleri

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, herkesin heyecanla beklediği UFO toplantısını düzenledi. "Tanımlanamayan uçan cisimlerle" ilgili bakın hangi sonuçlara ulaşıldı.

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) merakla beklenen "ufo" raporunu açıkladı.

"Tanımlanamayan uçan cisimleri" incelemek üzere oluşturulan kurul, UFO'ların uzaydan geldiğine dair hiçbir delilin bulunmadığını, ancak bu cisimlerin ne olduklarını da bilmediklerini belirtti.

Raporda veri eksikliğine dikkat çekildi. "Görgü tanıklarının iddiaları kesin sonuçlara varmak için gereken bilgilerden yoksun" denildi.

NASA yöneticisi Bill Nelson, kurulun yaptığı çalışmanın amacının UFO'lar hakkındaki tartışmaları "sansasyonellikten bilime" kaydırmak olduğuna vurgu yaptı.

NASA "Ne olduğu belirlenemeyen anormal olgular"a dair araştırmaların derinleşmesi için yeni bir direktör atama kararı da aldı. Ancak ekibe liderlik edecek kişinin kimliği gizli tutulacak.
Amacın söz konusu kişiyi yıpratmamak olduğu zira araştırma panelinde yer alan çalışanların "gerçek tehditler aldığı" aktarıldı.

Temmuz ayında ABD Temsilciler Meclisi'nde UFO'larla ilgili oturum düzenlenmiş,
eski bir hava kuvvetleri istihbarat subayı verdiği ifadede, UFO'larla ilgili kamuoyundan bilgi saklandığını iddia etmişti. Pentagon ise bu iddiaları reddetmişti.

Son olarak, UFO araştırmacısı "Ceymi Mausan" uzaylı varlıkların gerçek olduğunu açıklamış,
uzaylılara ait olduğu iddia edilen fosilleri kamuoyuna sunmuştu.

Mausan'ın iddiasına göre, kutulardaki uzaylılar 2017 yılında Latin Amerika ülkesi Peru'da bulundu. Biri 700 diğeriyse bin 800 yıllık... Yapılan DNA testlerinde tespit edilen verilerin
yüzde 30'unun dünyada ilk kez görüldüğü ileri sürülüyor.
Dünya dışı yaşam var mı? NASA merakla beklenen UFO raporunu açıkladı - Resim : 1

 

 

Kaynak: Haber Global TV

dünya NASA uzay uzaylı