WhatsApp Haberleri

WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir anlık mesajlaşma ve arama veya haberleşme uygulamasıdır. Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumlu olan uygulama; 2G, 3G, 4G ya da Wi-Fi İnternet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine fotoğraf, video, ücretsiz arama, sesli ve yazılı mesaj ve belge göndermesini sağlar. Aynı adı taşıyan şirket, eski Yahoo! çalışanları olan Biran Acton ve Jan Koum tarafından ABD'de, Kaliforniya eyaletindeki Santa Clara kentinde kurulmuştur.

Kısa zamanda büyük bir popülariteye kavuşan WhatsApp Messenger üzerinden gerçekleşen iletişim trafiği, Ağustos 2012'den Ocak 2013'e kadar %75 oranında artarak 2012 yılında toplamda %500'e ulaşmıştır. Dünyada kayıtlı kullanıcı sayısı en yüksek olan siber hizmetler arasındadır.

19 Şubat 2014 yılında Facebook, Inc. tarafından 4 milyar USD nakit para, 12 milyar USD hisse senedi ve 3 milyar USD sınırlandırılmış hisse senedi olmak üzere toplamda 19 milyar USD karşılığında satın alınmıştır.

WhatsApp açıkladı: 'On milyonlarca kişi' mesajlaşma uygulamasına gizlice erişim sağlıyor WhatsApp artık internetsiz kullanılabilecek! WhatsApp çöktü mü? Anlık mesajlaşma uygulamasına erişim sağlanamıyor Bunu yapan yandı... Yargıtay'dan emsal WhatsApp kararı: Artık delil sayılacak! WhatsApp yepyeni özelliğini duyurdu: İkisini aynı anda kullanabilirsiniz WhatsApp tarihi değişikliği yakında duyuracak... Mart ayından itibaren her şey değişecek! WhatsApp o özelliği duyurdu! 2024'te WhatsApp'tan yüzleri güldüren yenilik açıklandı Whatsapp'tan bu kez üzecek haber! Araç kiralamak isterken dolandırıldı! Bu tuzağa dikkat! Beklenen özellik geliyor! WhatsApp test aşamasına başladı Rusya'da polis memurlarına WhatsApp yasağı WhatsApp kullanan iPhone sahipleri yakında 'anahtar' sahibi olacak! "Yastık kılıfım komşuma düştü konuşmuyorum, zabıta gönderin" WhatsApp'ta mesajları sabitleme dönemi başladı WhatsApp Business nedir? WhatsApp Business nasıl kullanılır? Seçil Erzan'ın telefonu incelendi! Yazışmalar bilirkişi raporunda  Bildiklerinizi unutun! WhatsApp'ı değiştirecek yeni özellik geliyor Arda Turan ve Seçil Erzan'ın yeni Whatsapp yazışmaları ortaya çıktı Whatsapp'a sohbetler için 'gizli kod' özelliği geldi! WhatsApp'ta devrim niteliğinde özellik WhatsApp'tan grup mesajlaşmalarıyla ilgili yeni özellik Dilan Polat WhatsApp mesajlarını neden sildirdi? WhatsApp'ta bir dönem sona eriyor Bilançolar açıklandı: Meta ve IBM'in geliri arttı