WhatsApp Haberleri - Sayfa 4

WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir anlık mesajlaşma ve arama veya haberleşme uygulamasıdır. Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumlu olan uygulama; 2G, 3G, 4G ya da Wi-Fi İnternet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine fotoğraf, video, ücretsiz arama, sesli ve yazılı mesaj ve belge göndermesini sağlar. Aynı adı taşıyan şirket, eski Yahoo! çalışanları olan Biran Acton ve Jan Koum tarafından ABD'de, Kaliforniya eyaletindeki Santa Clara kentinde kurulmuştur.

Kısa zamanda büyük bir popülariteye kavuşan WhatsApp Messenger üzerinden gerçekleşen iletişim trafiği, Ağustos 2012'den Ocak 2013'e kadar %75 oranında artarak 2012 yılında toplamda %500'e ulaşmıştır. Dünyada kayıtlı kullanıcı sayısı en yüksek olan siber hizmetler arasındadır.

19 Şubat 2014 yılında Facebook, Inc. tarafından 4 milyar USD nakit para, 12 milyar USD hisse senedi ve 3 milyar USD sınırlandırılmış hisse senedi olmak üzere toplamda 19 milyar USD karşılığında satın alınmıştır.

WhatsApp'ta düzenlenen mesajın eski halini görebilecek miyiz? WhatsApp devrim yaratacak yeni özelliği açıkladı: Kullanıcılar çok sevinecek! WhatsApp sonunda duyurdu! WhatsApp Web emoji panelini değiştiriyor Instagram'ın çok sevilen özelliği WhatsApp'a da geliyor WhatsApp'tan meraklı gözleri çok üzecek özellik: En samimi sohbetleriniz daha da gizlenecek! WhatsApp Windows'a iki yeni özellik: Menü değişti WhatsApp mesaj düzenleme için neden 15 dakika sınırı getiriyor? WhatsApp'ı artık giyebileceğiz! Resmen duyuruldu! WhatsApp’a herkesi büyük dertten kurtaracak özellik geliyor Artık şikayet de edebileceksiniz WhatsApp gruplara yöneticiye 'ispiyonlama' özelliği geliyor! WhatsApp'tan çok şık hareket: Şimdi dolandırıcılar düşünsün! Kullanıcılar istedi, WhatsApp yaptı... iOS'takinin aynısı Android'e de geliyor WhatsApp Windows'a duvar kağıdı geliyor: Henüz biraz yavan ama... WhatsApp'ta kendi kendine oynayan GIF dönemi! Whatsapp 'oh be' dedirtti! Artık hiç beklenmedik anlarda kabusunuz olmayacak WhatsApp'ın yeni özelliği ortaya çıktı: Yan yana! WhatsApp'ta o dert bitiyor: Tek dokunuşla çözüm geliyor WhatsApp'ın iOS uygulamasına güncelleme geldi: Artık bütün güç grup yöneticisinde! WhatsApp'ın yeni Android güncellemesi yayınlandı: Hesabınızı 4 telefona birden bağlayabileceksiniz! Kocaman WhatsApp logosu sorunu çözüldü WhatsApp bunu beğendi: Telegram'daki Kanallar WhatsApp'a da geliyor... WhatsApp 'Sohbette Tut' özelliğini duyurdu