WhatsApp Haberleri - Sayfa 5

WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir anlık mesajlaşma ve arama veya haberleşme uygulamasıdır. Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumlu olan uygulama; 2G, 3G, 4G ya da Wi-Fi İnternet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine fotoğraf, video, ücretsiz arama, sesli ve yazılı mesaj ve belge göndermesini sağlar. Aynı adı taşıyan şirket, eski Yahoo! çalışanları olan Biran Acton ve Jan Koum tarafından ABD'de, Kaliforniya eyaletindeki Santa Clara kentinde kurulmuştur.

Kısa zamanda büyük bir popülariteye kavuşan WhatsApp Messenger üzerinden gerçekleşen iletişim trafiği, Ağustos 2012'den Ocak 2013'e kadar %75 oranında artarak 2012 yılında toplamda %500'e ulaşmıştır. Dünyada kayıtlı kullanıcı sayısı en yüksek olan siber hizmetler arasındadır.

19 Şubat 2014 yılında Facebook, Inc. tarafından 4 milyar USD nakit para, 12 milyar USD hisse senedi ve 3 milyar USD sınırlandırılmış hisse senedi olmak üzere toplamda 19 milyar USD karşılığında satın alınmıştır.

WhatsApp'ın hemen vazgeçmesi gerekecek yeni klavyesi ortaya çıktı: Kimse beğenmedi WhatsApp'tan iOS güncellemesi geldi: Yeni özelliğe bayılacaksınız! WhatsApp'a ufak bir dokunuş: Dikkatle bakanlar fark etti! WhatsApp'ta parti zamanı: Kullanıcılar yeni ortaya çıkan bu özelliğe bayılacak! WhatsApp'a yeni ekran kilidi! WhatsApp'tan fotoğraf paylaşmaya doyamayanlara müjde WhatsApp'ta yeni özellik ortaya çıktı: Altyazı geliyor! WhatsApp'taki o hata giderildi: Ne video indirilebiliyordu ne de izlenebiliyordu! WhatsApp'a 'bodyguard' geliyor: Üç yeni özellik duyuruldu WhatsApp başımızı belaya sokacak! Sohbetler artık iki cihazda görünecek! WhatsApp kullanıcıları dikkat! Artık hiçbir mesaj silinemeyecek WhatsApp'ın geliştirdiği o özellikte ufak bir değişiklik yapıldı WhatsApp'ta 'sır mesajlar' artacak: Süre 1 saate kadar düştü! Çılgınlar gibi mesaj attığımız WhatsApp'a kilit geliyor: Meraklı gözlere şok! WhatsApp anketlerde birden fazla oy verenlere kötü haber! WhatsApp'a yeni fontlar geliyor WhatsApp'ta 'haber bülteni' özelliği yeniden ortaya çıktı! WhatsApp'ınız çalışmıyorsa nedeni bu: Hemen yeni güncelleme yayınlandı WhatsApp bir daha eskisi gibi olmayacak! İşte ortalığı ayağa kaldıracak yeni özellik! WhatsApp'ı bilgisayarından kullananlar dikkat! WhatsApp'ta sesli sohbet dönemi: Telefonla konuşmak gibi değil! WhatsApp'tan mesaj alanlar heyecanlandı: Size de geldi mi? WhatsApp'tan hem Android hem de iOS için bomba gibi yeni özellikler: Herkese birden geliyor WhatsApp sonunda fark etti: Önce beğenilip sonra hatalı olduğu anlaşılan özellik değişiyor