Vincenzo Montella Haberleri - Sayfa 8

Vincenzo Montella 18 Haziran 1974 tarihinde Pomigliano d'Arco, Campania'da dünyaya gelmiş İtalyan eski millî futbolcu, teknik direktörtür.

futbolculuk kariyerinde Empoli, Genoa, Sampdoria, AS Roma'da oynadı. Teknik direktörlük kariyerinde ise AS Roma, Catani, Fiorentina, Milan, Sevilla, Adana Demispor kulüplerinde görev aldı.

İspanyol basınında Arda Güler endişesi: Ya Montella çağırırsa! Vincenzo Montella'dan Serdar Saatçı'ya yakın markaj Arda Güler'e büyük sürpriz İspanyol sunucudan çarpıcı iddia: Arda Güler'in neden oynatılmadığını biliyorum "Montella'nın her şeyi birkaç maçta çözebileceğini düşünmemiştim" "Türkiye'nin hocası olmaktan gururluyum! Ben değil bizim çocuklar başardı" "Ülkemize armağan olsun" Osman Aşkın Bak'tan A Milli Takım'a tebrik Vincenzo Montella tarihe geçti Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Millilere tebrik telefonu "Ülkenin ruhunu sahaya yansıttılar" Vincenzo Montella A Milli Takım'daki ilk maçına çıktı "Rakibimiz dünya sıralamasında üçüncü, ama biz de her şeye hazırlıklıyız" İspanya Kenan Yıldız'ı konuşuyor... Montella, Almanya'nın elinden çekip aldı Montella'nın yardımcıları belli oldu Brezilya'dan ilginç bir Montella yazısı Vincenzo Montella'nın açıklanması an meselesi Vincenzo Montella'nın yeni teknik direktör olarak açıklanması bekleniyor "Fenerbahçe'de hoca arayışları hızla devam ediyor"