Vincenzo Montella Haberleri - Sayfa 6

Vincenzo Montella 18 Haziran 1974 tarihinde Pomigliano d'Arco, Campania'da dünyaya gelmiş İtalyan eski millî futbolcu, teknik direktörtür.

futbolculuk kariyerinde Empoli, Genoa, Sampdoria, AS Roma'da oynadı. Teknik direktörlük kariyerinde ise AS Roma, Catani, Fiorentina, Milan, Sevilla, Adana Demispor kulüplerinde görev aldı.

Feyyaz Uçar: Semih Kılıçsoy beni arayıp ağladı "Macaristan maçı iyi bir test olacak" Montella'dan Semih Kılıçsoy açıklaması "Türkiye Milli Takımı inanılmaz bir performans gösteriyor" "Türk Milli Takımı son dönemde çok gelişti" A Milli Futbol Takımı, 623. maçına çıkacak A Milli Takım, Macaristan maçının hazırlıklarını tamamladı A Milli Takım'a ilk kez çağrılan oyunculara özel karşılama Montella'dan Arda Güler'e: İşte bu evlat A Milli Takım hazırlıklara başladı Carlo Ancelotti'den Arda Güler'e milli takım talimatı Montella Milli Takım aday kadrosunu açıkladı Arda Güler'in Real Madrid kariyerini bir sözüyle bitirebilirdi: İki ucu keskin kılıç! Montella'dan Arda Güler'i üzecek sözler Vincenzo Montella'dan Pendikspor'a ziyaret Arda Güler'in büyük endişesi... Ancelotti bunu anlamalı! Montella, Şota ile bir araya geldi Montella, A Millilerin UEFA Uluslar Ligi grubunu değerlendirdi Montella'dan Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız değerlendirmesi Arda Güler yedek kulübesinde otururken elindeki ayrıntı dikkat çekti! Montella'dan dikkat çeken Hakan Çalhanoğlu yorumu: Milan'da çalıştırdığım Hakan'dan farklı Montella: Kenan Yıldız ilk top kontrolünde dünyanın en iyileri arasında Vincenzo Montella'dan yakın takip Dünyada yılın en iyisi Messi seçildi! Bakın Vincenzo Montella ve Hakan Çalhanoğlu kime oy verdi