Okan Buruk Haberleri - Sayfa 8

Okan Buruk 19 Ekim 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş, orta saha mevkiinde forma giymiş eski Türk millî futbolcu ve teknik direktördür.

İlk olarak Büyükçekmece'de yerel bir kulüp olan Karadeniz İdman Ocağı'nda oynadı. Ardından Galatasaray, Beşiktaş, Internazionale Milano (Inter) takımlarında forma giydi.

Guus Hiddink döneminde A millî takım İdari Koordinatörlüğü görevini yürüten Buruk, Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük görevine getirilmesiyle 2011 Kasım ayında yardımcı antrenör oldu. Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir takımlarında antrenörlük yapmasının ardından Galatasaray SK'nın antrenörü olmuştur.

Bu sayfa üzerinden Okan Buruk hakkında gelişmeleri, açıklamaları, son dakika haberleri bu sayfa üzerinden bulabilirsiniz...

Okan Buruk: Jesus çok fazla lig görmedi, değerlendirmeleri komik Galatasaray TFF'ye bildirdi, Okan Buruk yuvada kaldı Okan Buruk'tan Jorge Jesus'a tepki 11 yaşında Florya'nın kapısından girdi... İşte Okan Buruk'un hikayesi Galatasaray şampiyonluğu Florya'da böyle kutladı | Icardi'den 'Aşkın Olayım' performansı Okan Buruk: Burada yaşadığım şampiyonluk paha biçilemez Şampiyonluklara yerli teknik adam ambargosu sürüyor! Galatasaraylı futbolcular, Okan Buruk’un basın toplantısını bastı! Eşine az rastlanır tesadüf! Galatasaray bugün şampiyon olursa... "Ankaragücü maçını kazanıp işi bitirmek istiyoruz" Okan Buruk'tan şampiyonluk vurgusu: "Mayıslar bizimdir!" Galatasaray'dan paylaşım: "Çok değil, inan az kaldı az" "Şampiyonluk yolunda az yolumuz kaldı" Okan Buruk'tan 'şampiyonluk' mesajlı paylaşım Okan Buruk'tan şampiyonluk vurgusu Şenol Güneş ile Okan Buruk'un 9. randevusu Okan Buruk'un derbi performansı Gomis'ten Okan Buruk'a yanıt gecikmedi Okan Buruk duyurdu: "Gomis artık Galatasaray forması giymek istemiyor!" "Doğru oyunu ortaya koyarsak, şampiyon biz olacağız" Okan Buruk o ilkin de peşinde "Şampiyonluk şarkısını uzun zamandır söylüyoruz" "Rakip 11 kişiyken daha net pozisyonlar buluyorduk" Okan Buruk ve Erden Timur'un verdiği iftar yemeğinde ne konuşuldu?