Maymun Çiçeği Virüsü Haberleri

Maymun Çiçeği virüsü (MPV veya MPXV), çift sarmallı bir DNA, zoonotik virüs ve Poxviridae ailesindeki Orthopoxvirus cinsinin bir türüdür. Variola (VARV), sığır çiçeği (CPX) ve vaksinya (VACV) virüslerini içeren insan ortopoks virüslerinden biridir.

Bu sayfa üzerinden Maymun Çiçeği virüsü ile ilgili haberleri ve son Maymun Çiçeği virüsü ile ilgili son dakika haber ve gelişmeleri bulabilirsiniz.

Kabus geri mi geliyor? Dünya genelinde 90 binin üzerinde maymun çiçeği virüsü vakası görüldü Maymun çiçeği virüsü KKTC'ye de sıçradı DSÖ'den korkutan "maymun çiçeği virüsü" açıklaması! Avrupa'da çanlar "maymun çiçeği" için çalıyor! Maymun çiçeği virüsü: 4 kişi hayatını kaybetti Sinsi virüs, yayılmaya devam ediyor! İlk kez Çin ana karasında görüldü... Maymun çiçeği virüsü bir ülkeye daha sıçradı! Maymun çiçeği bir ülkede daha görüldü "Maymun çiçeği virüsü" o ülkede patlak verdi! Bir haftada tam 48 vaka... Maymun çiçeği vakalarında artış bekleniyor! Özellikle o kişiler arasında yayılacak ABD'de "maymun çiçeği" bağlantılı ilk ölüm gerçekleşti! Maymun çiçeği vaka artışları son bir haftada yüzde 21 azaldı Maymun çiçeği salgınında hatalar tekrarlanıyor mu? 3 günde tanınmaz hale geldi: Burnu çürüdü DSÖ: Bir köpeğe sahibinden maymun çiçeği virüsü bulaştı Maymun çiçeği virüsünde ilginç veri: Neredeyse tüm vakalar... Maymun çiçeği virüsü o ülkeye de sıçradı! Yeni günah keçisi maymunlar! DSÖ açıkladı... Bir ülkede 'maymun çiçeği virüsü' vakalarında korkutan artış! ABD'de maymun çiçeği nedeniyle acil durum ilan edildi Maymun çiçeği virüsü nedir? Maymun çiçeği belirtileri nelerdir? ABD'de maymun çiçeği alarmı! İki eyalette acil durum ilan edildi Korkulan oldu! Türkiye'de maymun çiçeği vakası 5'e yükseldi