Maymun Çiçeği Virüsü Haberleri - Sayfa 2

Maymun Çiçeği virüsü (MPV veya MPXV), çift sarmallı bir DNA, zoonotik virüs ve Poxviridae ailesindeki Orthopoxvirus cinsinin bir türüdür. Variola (VARV), sığır çiçeği (CPX) ve vaksinya (VACV) virüslerini içeren insan ortopoks virüslerinden biridir.

Bu sayfa üzerinden Maymun Çiçeği virüsü ile ilgili haberleri ve son Maymun Çiçeği virüsü ile ilgili son dakika haber ve gelişmeleri bulabilirsiniz.

Maymun çiçeğini yendi: DSÖ'nün farkındalık yüzü oldu ABD'den maymun çiçeği adımı! Maymun çiçeğinde korkutan senaryo: Çocuklar Sağlık Bakanlığından "maymun çiçeği" rehberi Maymun çiçeğine yakalanan Türk yaşadıklarını anlattı, DSÖ paylaştı: Sanırım öleceğim Ne yapmalısınız? Sağlık Bakanlığı tek tek açıkladı DSÖ'den 'maymun çiçeği' temaslılarına tavsiye Maymun çiçeği bulaşan adam yaşadıklarını anlattı: Çok acı veriyor Kabus virüste cinsel ilişki iddiası: En çok onlarda görüldü Aynı kişi, iki ülkenin de ilk maymun çiçeği vakası oldu! DSÖ, maymun çiçeği salgınını 'küresel acil durum' ilan etti ABD'de korkutan gelişme: İlk kez çocuklarda görüldü DSÖ'den maymun çiçeği virüsünde 'vaka artışı' uyarısı! DSÖ'den korkutan açıklama: Yüzde 63 artış yaşandı... Maymun çiçeği virüsü aşısı başladı: Başvuru sitesi çöktü Maymun çiçeği virüsü o ülkeye de sıçradı! Maymun çiçeği virüsü hızla yayılıyor... Bir ülkeye daha sıçradı DSÖ'den korkutan maymun çiçeği virüsü açıklaması! Maymun çiçeği virüsü bir ülkeye daha sıçradı Yeni kabus Marburg virüsünün semptomları açıklandı: 2 kişi öldü, tedavisi yok! Dünya Sağlık Örgütü'nden 'hamileler için' kritik maymun çiçeği virüsü uyarısı Dünya Sağlık Örgütü, maymun çiçeği virüsünün güncel verilerini paylaştı! Hamilelere 'maymun çiçeği' uyarısı! "Temastan kaçının" Maymun Çiçeği vakaları 3'e katlandı!