Mauro Icardi Haberleri - Sayfa 2

Mauro Emanuel Icardi Rivero 19 Şubat 1993 tarihinde Arjantin'de dünyaya gelmiş santrfor mevkisinde oynayan İtalyan asıllı Arjantinli futbolcudur.

Icardi, ataları aracılığıyla kısmen İtalyan kökenlidir. İtalyan pasaportu vardır. EA Sports'un FIFA 16'sının İtalyan versiyonunun kapağında, dünya çapında kapak yıldızı ve vatandaşı Lionel Messi ile birlikte yer aldı.

İcardi, 2022-23 sezonunda Galatasaray forması giymiş 24 lig maçında 22 gol atarak şampiyonlukta çok büyük bir katkı sağlamıştır.

Icardi, Arjantinli model Wanda Nara ile evlidir. Nara, Icardi'nin eski Sampdoria takım arkadaşı Maxi López ile evliydi ancak çift, Icardi ile ilişkisi ifşa olduktan sonra ayrıldı.

Icardi'nin '30 Ağustos' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu İtalyanlar Mauro Icardi'yi Milan'la yazmaya başladı, teklif yok! Mauro Icardi'den beklenen paylaşım geldi, "İyi günlerde herkes orada" Icardi: Birlikte mükemmel çiftiz, o dikkatleri üzerine çekiyor Kaptanlığı elinden alınan Kerem Aktürkoğlu'ndan ilk açıklama Galatasaray'da flaş gelişme! Kerem Aktürkoğlu out, Mauro Icardi in Wanda Nara'dan Icardi'ye bir darbe daha geldi! Eski eşiyle buluştu Serhat Akın'ın 'Icardi' çilesi: "Sokağa çıkıyorum..." Mauro Icardi yüzüğünü çıkarmıyor Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Mourinho'nun böyle konuşması enteresan! Icardi'den Fenerbahçelileri kızdıracak paylaşım! Maç biter bitmez yayınladı Wanda Nara'yı unuttu! İstanbul gecelerine akıyor Icardi kolunda servet taşıyor! Çantası fiyatıyla dudak uçuklattı Icardi sezona golle başladı Icardi için şok iddia: "Kulübe ihtar yazısı gönderdi" Mauro Icardi Wanda Nara'nın kredi kartlarını bloke etti! Wanda Nara başını örttü! Görenler yorum yağdırdı Mauro Icardi'den sürpriz hareket Immobile, Icardi'yi geride bıraktı Simge Sağın'dan dikkat çeken 'Icardi' açıklaması: Neyin ne olacağı belli olmaz! Galatasaray'da Icardi belirsizliği... İtalyanlar yazdı Icardi'den tepki çeken 'Wanda Nara' paylaşımı! "Midem bulandı!" Galatasaray taraftarları Wanda Nara'ya sert çıktı: Icardi'ye onurlu ve düzgün bir eş bulacağız! Wanda Nara ile Mauro Icardi'den peş peşe bomba fotoğraflar!