Mauro Icardi Haberleri

Mauro Emanuel Icardi Rivero 19 Şubat 1993 tarihinde Arjantin'de dünyaya gelmiş santrfor mevkisinde oynayan İtalyan asıllı Arjantinli futbolcudur.

Icardi, ataları aracılığıyla kısmen İtalyan kökenlidir. İtalyan pasaportu vardır. EA Sports'un FIFA 16'sının İtalyan versiyonunun kapağında, dünya çapında kapak yıldızı ve vatandaşı Lionel Messi ile birlikte yer aldı.

İcardi, 2022-23 sezonunda Galatasaray forması giymiş 24 lig maçında 22 gol atarak şampiyonlukta çok büyük bir katkı sağlamıştır.

Icardi, Arjantinli model Wanda Nara ile evlidir. Nara, Icardi'nin eski Sampdoria takım arkadaşı Maxi López ile evliydi ancak çift, Icardi ile ilişkisi ifşa olduktan sonra ayrıldı.

Kenan Yıldız'dan Mauro Icardi itirafı 70. Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahibini buldu Icardi'nin şampiyonluğa inancı tam Icardi, Galatasaray tarihine geçti! Icardi ile şarkı söyleyen Simge Sağın'dan beklenmedik itiraf! Beşiktaşlıları kızdıran sözler Icardi'yi polise şikayet eden taraftar konuştu: "Beklemediğim pozisyonda gol atınca..." Fenerbahçeli taraftar, Icardi’nin 'Sınır dışı' edilmesi için şikayetçi oldu: "Onun yüzünden..." Mauro Icardi, krallık yarışında zirveye yerleşti Icardi, 23 Nisan'ı Atatürk'ün sözüyle kutladı Icardi'den Fenerbahçe göndermesi Icardi ligdeki gol sayısını 20'ye çıkardı Wanda Nara yine yürek hoplattı! Galatasaray, Icardi'nin alternatifini Fransa'da buldu Icardi'den 'Süper Kupa' paylaşımı: Hayat ormanında her zaman... Fenerbahçe sahadan çekildi, maç tatil edildi! Süper Kupa dünya basınında Icardi'den tatil edilen maç sonrası dikkat çeken paylaşım Galatasaray sevgisi bunu da yaptırdı... Diyarbakırlı ustanın evi gündem oldu! Yok böyle Galatasaray sevdası! Evini sarı kırmızıya boyatıp Icardi yazdırdı Icardi'den Alex de Souza sonrası bir ilk! Pusuladan çıkan fotoğraf şaşkına çevirdi: Hissiyatıma göre... Galatasaraylı Mauro Icardi’den Diyarbakır paylaşımı Galatasaray'ın yıldızı Icardi'den Eros için adalet çağrısı Icardi'den taraftara yeni saç stiliyle mesaj Galatasaraylı Icardi'nin pembe saçları olay oldu