Köpek Haberleri - Sayfa 7

Köpek; köpekgiller familyasına ait, görünüş ve büyüklükleri farklı 400'den fazla ırkı olan, etçil bir memelidir. Bozkurt'un (C. lupus) alt türlerinden biri olan köpek, tilki ve çakallarla da yakın akrabalardır. Kedilerle birlikte dünyanın en geniş coğrafyaya yayılan ve en çok beslenen iki evcil hayvanından biridir. 2001 yılı tahminlerine göre dünyada 400 milyondan fazla köpek vardır.

Köpekler 12 binyıldan daha uzun bir süreden beri insanoğlunun av partneri, koruyucusu ve arkadaşı olmuştur. Değişik ihtiyaçlara göre farklı köpek türlerinin evrimleşmesinde insanoğlunun önemli rolü olmuştur. İlk köpekler keskin görme ve koku duyusuna sahip avcı köpekleridir.

Çin aslanı sahibini kıskanıp ısırdı, doku nakli yapılacak Bursa'daki dehşette köpekler sahipli çıktı Evdeki diğer köpeği kıskandı, sahibinin bacağını parçaladı Bursa'da dehşet anbean kamerada... Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü Mutluluğu yüzünden okunan köpek sosyal medyada ilgi odağı oldu Ördeklerle büyüyen köpeğin onlar gibi yürüdüğü anlar kahkahaya boğdu Depremi önceden hisseden köpeğin görüntüleri gündem oldu Kendini bebek zanneden köpek kahkahaya boğdu: ''Yürütece bindi'' Havuz başında yıkanma partisi veren köpekler keyiflendirdi Can dostları Ramazan'da da gündemden düşmüyor: Sahura kaldırıyorlar Işıklı kaykayıyla gezmeye çıkan köpek görenleri hayrete düşürdü: "Dolaşmaya çıktım kardeş" Horlamasından rahatsız olduğu köpeği dürten kedi sosyal medyada viral oldu Garfield ve Odie aramızda: İnce ince süzdüğü köpeği bir anda... Çocuk sosyalleşsin diye eve alınan köpekten ters köşe: "Üzüm üzüme baka baka kararır" Elazığ’da 4,7’lik depremin korkunç sesi böyle yankılandı! Taksim'de robot köpek darbuka eşliğinde oynadı Tavuğu annesi sanan yavru köpeğin görüntüleri ağlattı: ''Kanadı altında uyuyor'' Köpekten kaçarken kamyon çarpmıştı! Ölümünün 2'nci yılında anıldı Köpeğine kediyi oynatmayı öğreten adam kahkahaya boğdu Evin yeni üyesi köpeğin ev sahibi kedilerle uyumu sosyal medyada ilgi odağı oldu Reddedilen kuzuya sahip çıkan köpeğin merhameti ağlattı! Köpeğin sürat teknesi üzerindeki seyir zevki görenleri gülümsetti Anne köpeği bulduğu an ona süt içmek için yapışan yetişkin kedi kahkahaya boğdu Kediyi korkuttuğunu düşünerek suyunu rahat içmesi için geri çekilen köpeğin görüntüleri ağlattı