Köpek Haberleri - Sayfa 8

Köpek; köpekgiller familyasına ait, görünüş ve büyüklükleri farklı 400'den fazla ırkı olan, etçil bir memelidir. Bozkurt'un (C. lupus) alt türlerinden biri olan köpek, tilki ve çakallarla da yakın akrabalardır. Kedilerle birlikte dünyanın en geniş coğrafyaya yayılan ve en çok beslenen iki evcil hayvanından biridir. 2001 yılı tahminlerine göre dünyada 400 milyondan fazla köpek vardır.

Köpekler 12 binyıldan daha uzun bir süreden beri insanoğlunun av partneri, koruyucusu ve arkadaşı olmuştur. Değişik ihtiyaçlara göre farklı köpek türlerinin evrimleşmesinde insanoğlunun önemli rolü olmuştur. İlk köpekler keskin görme ve koku duyusuna sahip avcı köpekleridir.

Anne köpeği bulduğu an ona süt içmek için yapışan yetişkin kedi kahkahaya boğdu Kediyi korkuttuğunu düşünerek suyunu rahat içmesi için geri çekilen köpeğin görüntüleri ağlattı Okul dönüşü saldırıya uğradı, imdadına çevredekiler yetişti Köpeğin fizyoterapist seansına yardımcı olan kedi gülümsetti Yavrularını besleyen kadına minnet gösteren anne köpeğin hareketi şaşırttı Hareket etmeden önce herkes onları kızarmış tavuk sandı! Ama sonra... Düşünceli köpekten örnek olacak hareket: "Suyumu bile paylaşırım" Koyun trafiği ile baş etmenin yolunu bulan köpek kahkahaya boğdu Çiftlikten giden inek için hıçkırarak ağlayan köpek gündem oldu Denizin keyfini çıkaran profesyonel köpek gülümsetti Mezarı başında kendini tutamadı! Görenler onunla birlikte ağladı Dakikalarca bebeğin uyumasını bekleyen köpekler güldürdü İnsan gibi sallanmayı öğrenen akıllı köpeğin halleri güldürdü Böyle köpek daha önce görülmedi! Uyurken yaptığı şaşkına çevirdi K-9 polis köpeğine sürpriz! Teşkilattan uğurlanışı olay oldu Kendisini sürekli besleyen adama güvenen sokak köpeği duygulandırdı: ''Onu yavrularına götürdü'' Sahibine trip atan köpeğin halleri kahkahaya boğdu Ailenin yeni üyesi ile tanışan köpeklerin sevinci viral oldu Köpeğin keyifli yolculuğu dikkat çekti: "Hayat bu işte" Evin yeni üyesini sabırsızlıkla bekleyen köpeğin görüntüleri duygulandırdı Köpeğin yerine kurulan kedi ona yer vermeyince ortaya çıkan manzara güldürdü Cilvesi ile köpeğin aklını başından alan kedinin hareketleri kahkahaya boğdu 2 farklı ırkın çiftleşmesi sonucu ortaya çıkan kangalın görüntüsü şaşırttı! Köpeğin bebek keçinin süt içmesine yardım ettiği anlar duygulandırdı