Yaşlı kadının sokak köpekleri ile çektiği görüntüler gündem oldu: "Dedikodu bilmez hırsızlık yapmaz, onlar benim kıymetlim"

Sokak köpeklerini besleyen ve onlara olan sevgisi ile gündem olan yaşlı kadının görüntüleri izleyenlerin yüreklerini ısıtıyor.

Son Güncelleme:

Sokak köpeklerinin çoğu insandan ve akrabasından iyi olduğunu söyleyen yaşlı kadın, onlara duyduğu merhametle görenleri duygulandırıyor.

Köpeklere olan sevgisini dile getirirken,  "İnsanlardan akrabalardan, herkesten iyi. Dedikodu yapmaz, hırsızlık yapmazlar. Onları çok seviyorum hepsi benim kıymetlim. Verirsen ver vermezsen bir şey diyemez ağızları yok yiyemezler. Yemek götürüyorum hepsine, pet şişe kesip su veriyorum" dedi.

Görüntüler kısa sürede sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.

62 yaşındaki iş kadını okuduğu bölümü birincilikle bitirdi Z kuşağı arasında yeni bir dil oluştu TEM Otoyolu'nda kamyonetten kopan lastiğin ilginç yolculuğu kamerada Orta Doğu'ya özgü tarantula türü Şırnak'ta ortaya çıktı Bahçelievler'de kısmen çöken binanın kontrollü yıkımına başlandı Sağanak yağış heyelana sebep oldu: Bina tedbir amaçlı boşaltıldı