Jorge Jesus Haberleri - Sayfa 5

Jorge Fernando Pinheiro Jesus 24 Temmuz 1954'te Portekiz'de dünyaya geldi. Pofesyonel futbol kariyerine 1973'te başlayan Jesus; Sporting CP, Belenenses, Farense, Benfica Castelo Branco gibi ekiplerin formasını giydi.

Jesus teknik direktörlük kariyerine 1989'da Amora takımıylabaşladı. Jergus teknik direktörlük kariyerinde; Vitória Guimarães, Braga, Benfica, Sporting CP, Flamengo takımlarını çalıştırdı. Jorge Jesus, Benfica'dan 28 Aralık 2021'de ayrıldı.

Jorge Jesus'un 3 Portekiz şampiyonluğu, 6 Portekiz Lig Kupası, Brezilya Şampiyonluğu ve Brezilya Süper Kupası başarısı bulunuyor.

Galatasaraylı taraftarlardan Jorge Jesus'a gönderme! Arda Güler'den 'gol sevinci' ve 'Jorge Jesus' açıklaması Jorge Jesus'tan "Arda Güler" değerlendirmesi Jorge Jesus'tan Dinamo Kiev değerlendirmesi: "Hedefleri yok ama gururları var" Jorge Jesus'la vites artırdılar Jorge Jesus'un istediği transfer Fenerbahçe 63 yıllık rekoru egale etti Jorge Jesus, Altay Bayındır'ı alkışlattı Jorge Jesus: PSG'nin ardından en çok biz... Jorge Jesus'a yeni sözleşme önerilecek Jesus sadece hücuma değil savunmaya da dokundu Sercan Hamzaoğlu, Jorge Jesus'u anlattı Jorge Jesus'tan 'her maça farklı 11' açıklaması Fenerbahçe'nin Beşiktaş maçı muhtemel 11'i ve oyun sistemi Futbolcular Jorge Jesus'a biat ediyor Jorge Jesus, geniş Fenerbahçe kadrosunu verimli kullanıyor Jorge Jesus'tan Arda Güler sorusuna cevap Jorge Jesus: 5 dakika daha olsaydı maçı kazanırdık Jorge Jesus: Rennes mükemmel futbolculara sahip, çok zor bir maç bekliyoruz Jorge Jesus, Arda Güler'le ne konuştu? Jorge Jesus, Lucescu'dan sözünü sakınmadı: "Ona şöyle bir tavsiyede bulunayım" Zaman geçirme üstadı Dinamo Kiev kalecisi Bushchan'a, Jorge Jesus'tan maç sonu ilginç tavsiye Kadro belli oldu! İşte Fenerbahçe'nin Austria Wien kadrosu Jorge Jesus'un kafasındaki Kasımpaşa maçı 11'i