Jorge Jesus Haberleri - Sayfa 2

Jorge Fernando Pinheiro Jesus 24 Temmuz 1954'te Portekiz'de dünyaya geldi. Pofesyonel futbol kariyerine 1973'te başlayan Jesus; Sporting CP, Belenenses, Farense, Benfica Castelo Branco gibi ekiplerin formasını giydi.

Jesus teknik direktörlük kariyerine 1989'da Amora takımıylabaşladı. Jergus teknik direktörlük kariyerinde; Vitória Guimarães, Braga, Benfica, Sporting CP, Flamengo takımlarını çalıştırdı. Jorge Jesus, Benfica'dan 28 Aralık 2021'de ayrıldı.

Jorge Jesus'un 3 Portekiz şampiyonluğu, 6 Portekiz Lig Kupası, Brezilya Şampiyonluğu ve Brezilya Süper Kupası başarısı bulunuyor.

Okan Buruk'tan Jorge Jesus'a tepki Jorge Jesus toplantıya katılmadan stattan ayrıldı Sercan Hamzaoğlu: "Şampiyonluğun kaçmasının sorumlusu Jesus" Kalite eksikliği ve Jesus'un yanlışları "Galatasaray'dan iyi olamadık" Brezilya basınından iddia: Jesus Suudi Arabistan Milli Takımı'yla, Tite ise Fenerbahçe ile görüşüyor Icardi'den Jesus'a şok gönderme Fenerbahçe'ye Portekiz'den yıldız golcü Jorge Jesus, Arda Güler'le yaşadığı tartışmaya açıklık getirdi Fenerbahçe'de şok gelişme: Kadroya alınmadı Bernardo Silva'dan Jorge Jesus'a şok tepki Jorge Jesus varsa Bruma yok "Rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'tan VAR tepkisi Jorge Jesus oyuncularına bakın ne söyledi? Jorge Jesus'tan derbi öncesi "hakem" vurgusu "Bir sorumlu varsa, o benim" Rıdvan Dilmen, Jorge Jesus'u topa tuttu! Jorge Jesus'tan Fenerbahçe taraftarına tepki Jorge Jesus'tan Arda Güler paylaşımı Ali Koç'un teklifine Jorge Jesus’un yanıtı ne oldu? Jorge Jesus, Fenerbahçe'de kalmak için şartını açıkladı! Jesus'un ses kaydı olay olmuştu... Resmen duyuruldu! Jorge Jesus'la ilgili flaş iddia: Ses kaydı..! İşte o sözler