Jorge Jesus Haberleri - Sayfa 3

Jorge Fernando Pinheiro Jesus 24 Temmuz 1954'te Portekiz'de dünyaya geldi. Pofesyonel futbol kariyerine 1973'te başlayan Jesus; Sporting CP, Belenenses, Farense, Benfica Castelo Branco gibi ekiplerin formasını giydi.

Jesus teknik direktörlük kariyerine 1989'da Amora takımıylabaşladı. Jergus teknik direktörlük kariyerinde; Vitória Guimarães, Braga, Benfica, Sporting CP, Flamengo takımlarını çalıştırdı. Jorge Jesus, Benfica'dan 28 Aralık 2021'de ayrıldı.

Jorge Jesus'un 3 Portekiz şampiyonluğu, 6 Portekiz Lig Kupası, Brezilya Şampiyonluğu ve Brezilya Süper Kupası başarısı bulunuyor.

Arda Güler'in inanılmaz değişimi: Jorge Jesus gözlerine inanamadı "Flamengo istiyor ama Jesus sezon sonuna kadar gelen teklifleri kabul etmez" "Arao'nun golünün neden iptal edildiğini anlayamadım" Jorge Jesus, Ali Koç ile yaşadığı gerginliğe açıklık getirdi Fenerbahçe taraftarı oyunculara, Jorge Jesus ise taraftara tepki gösterdi! Ali Koç ile Jorge Jesus, derbi sonrası soyunma odasında ne konuştu? Jorge Jesus ile ipler kopuyor! Jorge Jesus'a böyle seslendi: "Kusura bakma hocam sınıfta kaldın" Jorge Jesus'un derbi kâbusu sürüyor Jorge Jesus'tan "Brezilya" açıklaması "Jorge Jesus'un verilmiş sadakası varmış" PFDK'dan Jorge Jesus ve Dursun Özbek'e ceza Jorge Jesus kaç maç ceza alır? Jorge Jesus kırmızı karta ne tepki gösterdi? Jorge Jesus Beşiktaş derbisinde yok! Şenol Güneş'ten Jorge Jesus'un sözlerine yanıt Dursun Özbek'ten Jorge Jesus'un sözlerine yanıt İspanyol basınının aklında Arda Güler kaldı Jorge Jesus'un 'Süper Lig' eleştirisi gündem oldu Jorge Jesus'tan Ali Koç'a destek "Jorge Jesus'un sözleri çarpıtıldı" Jorge Jesus Sevilla maçı 11'i için kimleri denedi? Jorge Jesus'un Youtube'daki sözleri ne anlama geliyor? Jorge Jesus Sevilla maçında sahaya nasıl bir kadroyla çıkacak?