İsmail Kartal Haberleri - Sayfa 6

İsmail Kartal, 25 Mayıs 1961 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş Türk teknik direktör ve eski millî futbolcudur. "Arap İsmail" lakabı ile tanınır.

Futbol yaşantısına Sarıyer'de başlayıp Gaziantepspor, Fenerbahçe, Denizlispor ve Adanaspor'da oynamıştır.

2 kez Türkiye 21 yaş altı millî futbol takımı ve 6 kez Türkiye millî futbol takımı forması olmak üzere toplam 8 kez millî formayı giymiştir.

"Bu maçtan ders çıkartıp yolumuza devam edeceğiz" Fenerbahçe taraftarından Trabzonspor maçı öncesinde muhteşem koreografi Fenerbahçe, gözünü yeni rekora dikti Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal PDFK'ya sevk edildi Fenerbahçe’den tepki “Her maç hakeme rağmen kazanılmaz” Dev maç öncesinde Fenerbahçe'ye sakat oyuncularından kötü haber İsmail Kartal: "Penaltı verilmesi için daha ne yapılması lazım bilmiyorum" "Kazandığımız için mutluyum" Fenerbahçe'de 5 isim idmanda yer almadı İsmail Kartal'dan Ludogorets açıklaması: 7-1'lik maçta her gelen top gol oluyor! İsmail Kartal'dan Osayi Samuel'e oyun yasağı! TFF, Süper Kupa'nın oynanacağı yeri ve tarihi açıkladı  Fenerbahçe Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürdü Fenerbahçe'den şut ağırlıklı çalışma İsmail Kartal en çok zorlandıkları 2 transferi açıkladı Sercan Hamzaoğlu'ndan Samandıra izlenimi: "Şampiyonluk havası var" Fenerbahçe'ye sakat oyuncularından müjdeli haber Fenerbahçe'ye kötü haber: UEFA'dan İsmail Kartal'a ceza! "Her şey planladığımız gibi gidiyor" İsmail Kartal, Spartak Trnava galibiyetini değerlendirdi "Gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz" "Tezahüratı duyduğumda tüylerim diken diken oldu" İsmail Kartal'dan Fenerbahçe tarihine geçen performans "Yavaş yavaş 'tam' olmaya gidiyoruz"