İsmail Kartal Haberleri - Sayfa 5

İsmail Kartal, 25 Mayıs 1961 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş Türk teknik direktör ve eski millî futbolcudur. "Arap İsmail" lakabı ile tanınır.

Futbol yaşantısına Sarıyer'de başlayıp Gaziantepspor, Fenerbahçe, Denizlispor ve Adanaspor'da oynamıştır.

2 kez Türkiye 21 yaş altı millî futbol takımı ve 6 kez Türkiye millî futbol takımı forması olmak üzere toplam 8 kez millî formayı giymiştir.

"İsmail Kartal'a haksızlık yapılıyor" İsmail Kartal: "Haklı bir galibiyet elde ettik" İsmail Kartal'dan Beşiktaş derbisinde tek değişiklik Fenerbahçe'nin Rade Krunic transferinde yeni gelişme Rakamlar Fenerbahçe'yi böyle anlatıyor: İlkler peş peşe geldi Fenerbahçe, derbi hazırlıklarına başladı: Crespo'dan iyi haber İsmail Kartal'dan Beşiktaş derbisi açıklaması Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred takıma geri döndü Fenerbahçe'den 'balon patlatma' tepkisi Rıdvan Dilmen: 25 gol yemeyi mi bekliyorsun hocam! İsmail Kartal'dan Nordsjaelland maçı öncesinde sakatlık açıklaması "Maçın ne kadar zor geçeceğinin farkındaydık" İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de bu sezon bir ilk İsmail Kartal 2 mevkiye transfer istiyor Fenerbahçe Rade Krunic için tekrar harekete geçiyor Fenerbahçe'nin devre arası transfer planı belli oldu! İsmail Kartal'ın rotasyon yaparken bile vazgeçemediği 2 isim Fenerbahçe rekorunu geliştirdi "Puan kayıpları olacak, bunlar çok normal şeyler" İsmail Kartal'dan Livakovic kararı Samandıra'daki toplantıda ne konuşuldu? TFF'den İsmail Kartal'ın Disiplin Kurulu'na sevkiyle ilgili eleştirilere yanıt "Futbolda hiçbir hocanın istemediği şeyler bizim başımıza geldi" İsmail Kartal, sakatlık nedeniyle rotasyonda zorlanıyor