İsmail Kartal'dan Nordsjaelland maçı öncesinde sakatlık açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Konferans Ligi'nde Nordsjaelland ile yapacakları maçın öncesinde düzenlenen basın toplantısında takımda sakatlığı bulunan isimlerin durumu hakkında açıklama yaptı.

Son Güncelleme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Danimarka temsilcisi Nordsjaelland ile yapacakları karşılaşmanın öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

İsmail Kartal, Danimarka'ya kazanmak için gittiklerini belirterek, "Konferans Ligi'nde biz lideriz. Buraya da kazanmak için geldik. Hava şartları soğuk ama saha zemini gayet güzel. Burada maçı kazanmayı hedefliyoruz. Rakibimiz de iyi bir takım. Onların da planları var, bu planlarını tahmin ediyoruz. Yaptığımız analizlerle, nasıl oynayacağımızı çalıştık. Bunun karşılığını alarak Türkiye'ye galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz.

"ÖNCELİKLİ HEDEF 3 PUAN"

Öncelikli hedef 3 puan. 3 puan alamıyorsak, en kötü 1 puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Fenerbahçe için düşündüğümüz en ideal 11 ile sahaya çıkacağız. Sakatlığı olan oyuncularımızın tedavileri sürüyor. Gün gün takip ediyoruz. Şu an geri dönüşlerle ilgili bir şey söylemek için erken olur" ifadelerini kullandı.

"SOĞUK BİZİ ETKİLEMEZ"

Basın toplantısında İsmail Kartal'a eşlik eden İrfan Can Eğribayat ise maçın soğuk bir havada oynanacak olmasının kendileri için bir problem olmadığını vurgulayarak, "Zemin kaleciler için de çok önemli. Hocamız ile zemine baktık. Normal suni çim gibi değil, biraz daha yumuşaklık vermişler. Atladığımızda bir yerlerimiz ağrıyacak ama sorun değil. Takım için elimizden geleni yapacağız ve iyi oyunla kazanmak istiyoruz.

Hava İstanbul'da da soğuktu. Burada da -5 falan. Soğuk bizi etkilemez. İnşallah kazanıp, mutlu bir şekilde Türkiye'ye döneriz.

Milli Takıma gitmeyi ben de çok istiyorum. Onun da sırası gelecektir. O kapıda açılacaktır. Önemli olan takımın başarısı. Hocamızla sürekli konuşuyoruz. Çıktığım zaman elimden geleni yapıyorum. Oynamak veya oynamamak sorun değil. Bu büyük camiada olduğum için mutluyum. Forma şansı geldiğinde, gelimden geleni göstereceğim" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber