İsmail Kartal Haberleri - Sayfa 3

İsmail Kartal, 25 Mayıs 1961 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş Türk teknik direktör ve eski millî futbolcudur. "Arap İsmail" lakabı ile tanınır.

Futbol yaşantısına Sarıyer'de başlayıp Gaziantepspor, Fenerbahçe, Denizlispor ve Adanaspor'da oynamıştır.

2 kez Türkiye 21 yaş altı millî futbol takımı ve 6 kez Türkiye millî futbol takımı forması olmak üzere toplam 8 kez millî formayı giymiştir.

İsmail Kartal'ın oğlu şiddetli kafa travması geçirdi "Maçın iptal edilmesi gerekirdi" İsmail Kartal'a yabancı cisim isabet etti "Çeyrek final camiamıza ve ülkemize hayırlı olsun" İsmail Kartal'dan rövanş maçı öncesi rehavet uyarısı İtalyan basınından Fenerbahçe için bomba iddia! "Kadıköy'e gelen yerden kalkmıyor" Fenerbahçe'nin Belçika zaferinin sırrı 'Ben stoper oynayamam' diyen Oosterwolde nasıl stoper oldu! İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'si! Avrupa'da rekor... İsmail Kartal: Sakatların dönmesiyle sezon başına dönmeye başladık Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise maçının hazırlıklarını sürdürdü "İyi oynayarak kazandığımız için mutluyum" İsmail Kartal'dan Hatayspor karşısında 7 değişiklik İsmail Kartal'dan kritik karar... Hatayspor maçında sürpriz İsmail Kartal'dan öz eleştiri: "Tepki koyamadık" "Oyuncular çok iyi karakter ortaya koydu" Rizespor Fenerbahçe maçının devre arasında soyunma odasında neler yaşandı? "İki takımın oyuncuları da bugün sahada erkek gibi mücadele etti" Fenerbahçe'den Ryan Kent kararı İsmail Kartal'dan şampiyonluk yarışı yorumu İsmail Kartal'dan Sumudica açıklaması: "Muhatap olmak istemiyorum!" İsmail Kartal'dan Ali Koç sorusuna yanıt "Bazen 1-0 kazanmak çok önemlidir"