Hırvatistan Haberleri - Sayfa 4

Hırvatistan Cumhuriyeti, Avrupa'da Orta Avrupa, Balkanlar ve Akdeniz'in kesişme noktasında bulunan üniter demokratik bir parlamenter cumhuriyettir.

Başkenti aynı zamanda en büyük kenti Zagreb olan devlet, başkentin dışında 20 idari bölgeye bölünmüştür. Hırvatistan kıtasal alanı ve binden fazla adasıyla 56.594 km²'lik bir yüz ölçümüne sahiptir. Ülkenin 4,29 milyonluk nüfusunun büyük çoğunluğu Hırvat'tır ve en büyük din Hristiyanlığın, Katolik Mezhebidir.

Galler'den Hırvatistan'a son dakika sürprizi! Türkiye - Hırvatistan maçının biletleri satışa çıktı Hırvatistan'da Dalic'in sözleşmesi uzatıldı Ermenilerin Azerbaycan'da gerçekleştirdiği Hocalı Katliamı'nın kurbanları, Zagreb'de törenle anıldı Bikini ve mayo ile gezmek yasaklandı! Ünlü tatil kentinde yeni karar! Hırvatistan'dan Ukrayna'ya tank verilmesine ilişkin açıklama: Savaşı uzatmaktan başka işe yaramaz Hırvatistan'da 2 bakan görevden alındı O ülke de Schengen ve euro bölgesine dahil oldu! Hırvatistan dünya üçüncüsü oldu Dünya Kupası'nda ilk finalist Arjantin! Dünya Kupası'nda Fransa ve Hırvatistan tarihe geçebilir "Arjantin Messi'den ibaret değil" Arjantin - Hırvatistan maçına İtalyan hakem Dünya Kupası maçını izleyen genç kadınların görüntüleri gündem oldu Dünya Kupası'nda yarı final eşleşmeleri belli oldu Hırvatistan, Schengen'e girdi... Peki Romanya ve Bulgaristan neden veto edildi? Hırvatistan buna çok alışık! Ama nasıl? Brezilya elendi, Neymar gözyaşlarına boğuldu! Livakovic Hırvatistan'ı yarı finale taşıdı! AB onayladı: Bir ülke daha Schengen bölgesinde EURO 2024 Eleme maçlarının oynanacağı statlar belli oldu Yenilen Japon taraftarlarının büyük üzüntüsü Hırvatistan penaltılarla çeyrek finalde İki Avrupa ülkesinin Tesla tartışması!