Hırvatistan Haberleri

Hırvatistan Cumhuriyeti, Avrupa'da Orta Avrupa, Balkanlar ve Akdeniz'in kesişme noktasında bulunan üniter demokratik bir parlamenter cumhuriyettir.

Başkenti aynı zamanda en büyük kenti Zagreb olan devlet, başkentin dışında 20 idari bölgeye bölünmüştür. Hırvatistan kıtasal alanı ve binden fazla adasıyla 56.594 km²'lik bir yüz ölçümüne sahiptir. Ülkenin 4,29 milyonluk nüfusunun büyük çoğunluğu Hırvat'tır ve en büyük din Hristiyanlığın, Katolik Mezhebidir.

Milli karateciler Ali Sofuoğlu ve Dilara Bozan, Avrupa şampiyonu oldu Hırvatistan'daki seçimleri kazanan iktidar partisi güç kaybetti  Hırvatistan yarın genel seçim için sandık başına gidiyor İpek Öz, Hırvatistan'daki turnuvada 2. oldu Hırvatistan Meclisi feshedildi: Genel seçim ne zaman? Ivan Perisic ve Nikola Kalinic milyonları reddedip ayda 1 euro maaşla şampiyonluğa koşuyor Bir hava yolu şirketi daha İstanbul-Zagreb uçuşlarına başladı Bakan Fidan: Kızıldeniz'de, Irak'ta ve Suriye'de olanlar girdabın ön habercisi İkizlerden biri 2023'te diğeri 2024'te doğdu Avrupa'da kurulan ve hiçbir ülkenin tanımadığı ülke! Hırvatistan'da yolsuzluk skandalı: Ekonomi Bakanı ve danışmanı görevden alındı Hırvatistan hata yapmadı, ikinciliğe yükseldi Trafik kazasında bir kişinin ölümüne neden olup yoğun bakıma kaldırılan Hırvat Bakan görevden alındı Coca Cola zehirlenmeler sonrası bazı ürünlerini çekiyor Fenerbahçeli Livakovic'e milli davet Hırvatistan-Bosna Hersek arasında göçe karşı işbirliği Milli Takımın grubunda sürpriz sonuç! Galler Hırvatistan'ı devirdi A Milli Futbol Takımı, galibiyet sevincini kutladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Millilere tebrik telefonu CANLI MAÇ İZLE! Hırvatistan Türkiye UEFA Euro 2024 Elemeleri maçı canlı izle Kramaric, Türkiye'ye karşı forma giyemeyecek  Zlatko Dalic'den Türkiye maçı sözleri Hırvatistan Türkiye maçının kadrosunu açıkladı Türkiye'nin rakibi Hırvatistan'a kötü haber! Ceza kapıda...