Ermenistan Haberleri - Sayfa 6

Ermenistan veya resmi ismiyle Ermenistan Cumhuriyeti, Avrasya'nın Güney Kafkasya bölgesinde bulunan, denize kıyısı olmayan bir ülkedir.

Batı Asya'da yer alan ülke, batısında Türkiye, kuzeyinde Gürcistan, doğusunda Azerbaycan güneyinde ise İran ve Azerbaycan'ın bir parçası olan Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti ile sınır komşusudur.

Azerbaycan, Karabağ'da ele geçirilen askeri teçhizat, silah ve mühimmat listesini açıkladı Dışişleri Bakanı Fidan'dan BM Genel Kurulu sonrası flaş "Karabağ" açıklaması Karabağ'daki Ermeni güçleri silahlarını teslim etmeye başladı Azerbaycan Hankendi'ye insani yardım gönderdi! İşte Karabağ'daki son durum... Paşinyan'a istifa çağrısı ''Ermenistan'a bir kez daha adil ve kalıcı barış teklifimizi sunuyoruz'' Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı'ndan Yevlah'taki görüşmesi sonrası açıklama Ermenistan karıştı... Milletvekiline yumruk attı! Yevlah'ta önemli görüşme! Azerbaycan heyeti Ermeni nüfusu temsilcileri ile bir araya geldi Amaç Zengezur'u baltalamak Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Karabağ Azerbaycan toprağıdır, bunu tüm dünya kabul ediyor Hikmet Hacıyev: Azerbaycan topraklarında bir 'gri bölge'ye yer yok! Hacıyev: Bölgeye kısa sürede barış ve huzur getirmeyi hedefliyoruz Karabağ'da son durum! Azerbaycan'ın tüm şartları kabul edildi Azerbaycan’ın antiterör operasyonu sonrası Ermenistan karıştı Ermenistan oyunu Avrupa'ya sökmedi