Ermenistan Haberleri - Sayfa 4

Ermenistan veya resmi ismiyle Ermenistan Cumhuriyeti, Avrasya'nın Güney Kafkasya bölgesinde bulunan, denize kıyısı olmayan bir ülkedir.

Batı Asya'da yer alan ülke, batısında Türkiye, kuzeyinde Gürcistan, doğusunda Azerbaycan güneyinde ise İran ve Azerbaycan'ın bir parçası olan Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti ile sınır komşusudur.

Lavrov'dan Ermenistan'a sert sözler: Defalarca söyledik Rusya ile arası bozulan Ermenistan'da Paşinyan'dan sürpriz karar Fidan ve Bayramov'dan önemli mesajlar: Tarihi bir fırsatın eşiğindeyiz Azerbaycan ve Ermenistan arasında esir takası Rusya'dan kritik çağrı: Gözler Paşinyan'da! Ermeni teröristler halkı silahlandırıyor! Azerbaycan 32 Ermeni askerini, Ermenistan da 2 Azerbaycan askerini serbest bırakacak Aliyev'den 'barış süreci' açıklaması: Somut sonuçlar için diyaloğa hazırız Aliyev, Batı'nın Azerbaycan yaklaşımını eleştirdi Fransa Ermenistan'ı silahlandırıyor Azerbaycan ile Ermenistan arasında anlaşma Azerbaycan, Hankendi'de "Karabağ Üniversitesi" kuracak Ermeni firmalara soruşturma yolda 10 soruda Zengezur Azerbaycan'dan Ermenistan'a 'toplantı' daveti Azerbaycan Meclisi'nden ABD Senatosu'na kınama Azerbaycan: 20 Kasım'da planlanan toplantıya katılmayı düşünmüyoruz Kremlin'den Paşinyan'ın kararına ilk tepki Karabağ'da Türk yüzyılı başlıyor Aliyev: 2026 yılına kadar 140 bin Azerbaycanlının Karabağ'a dönüşü hedefleniyor Azerbaycan'ın diplomasi başarısı... Erivan'la barış görüşmesi Granada yerine Tiflis'te kuruldu Azerbaycan'dan Ermenistan ve Kanada'nın 'dezenformasyonu'na sert yanıt Ermenistan'da Roma Statüsü yürürlüğe girdi: Gözler Putin'de Letonya'da büyük sürpriz! Milli takımı sevindiren haber