Emekli maaşı zammı Haberleri - Sayfa 2

2024 memur ve emekli zammının ne kadar olacağı, ocak ayında açıklanacak olan 6 aylık enflasyon farkı öncesinde sorgulanıyor. Milyonlarca memur ve emekli, maaşlarına yüzde kaç oranında zam yapılacağını araştırmaya başladı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak 6 aylık enflasyon farkıyla birlikte SSK ve Bağkur emeklileri de 6 aylık enflasyon oranına göre maaş zammı alacak.

Memur ve emeklilerin Ocak zammı ortaya çıktı! Emekliler dikkat, rakamlar değişti: 13 banka yeni promosyonu duyurdu Emeklilerin beklediği açıklamayı TCMB yaptı! Emeklinin zam farkı bugün hesaplarda: Kim ne kadar zam farkı alacak? Emekliye fark ödemesi 7 Ağustos'ta Milyonlarca emeklinin beklediği farklar ne zaman yatacak? SGK'dan açıklama En düşük emekli maaşını 12 bin 500 TL'ye çıkaran düzenleme Resmi Gazete'de Temmuz dönemi zam farklarının yatacağı tarih belli oldu Erdoğan'dan sokak hayvanları düzenlemesi mesajı: Meclis tatile girmeden bu işi bitireceğiz Emeklilikte yeni dönem için düğmeye basılıyor! Emekliye zam farklarının yatacağı tarih belli oldu Emekliye ek zam farkı ne zaman yatacak? Tarih belli oldu Zamlı maaşlar için tarih verildi! Emekliler merakla bekliyordu Vergi paketi komisyonda kabul edildi Emekli zammına bir tepki de Destici'den: Devlet, insanlarımızı çaresizliğe mahkum edemez En düşük emekli maaşına yapılan zam nasıl karşılanacak? Fatih Erbakan'dan emekli zammı eleştirisi: Haksız ve adaletsiz Canlı yayında emekliye dikkat çeken ek zam iddiası Özgür Özel: Geçim yoksa yakında seçim var En düşük emekli aylığı düzenlemesi için kritik saat belli oldu Emekliye ek zamda son kulis: Net rakam ve tarih verildi Emeklilere ek zam müjdesi ne zaman açıklanacak? En düşük maaş ne kadar olacak? AK Parti en düşük emekli maaşına yapılacak zamla ilgili tarih verdi İşte kalem kalem zam senaryoları! Emekli maaşında son kulis