Emekli maaşı zammı Haberleri

2024 memur ve emekli zammının ne kadar olacağı, ocak ayında açıklanacak olan 6 aylık enflasyon farkı öncesinde sorgulanıyor. Milyonlarca memur ve emekli, maaşlarına yüzde kaç oranında zam yapılacağını araştırmaya başladı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak 6 aylık enflasyon farkıyla birlikte SSK ve Bağkur emeklileri de 6 aylık enflasyon oranına göre maaş zammı alacak.

Emeklilere özel çalışmalara yenileri eklendi! İşte yeni destek paketinin detayları En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam belli oldu SSK, Bağkur ve memur emekli zammında yeni bir ipucu ortaya çıktı Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan'dan yeni açıklama geldi Memurun ve emeklinin temmuz zammı ne kadar olacak? Memur-Sen açıkladı Merkez Bankası açıkladı... Emekli ve memur maaş zammında rakam ortaya çıktı Temmuz zammında bu rakam ilk kez telaffuz edildi! En düşük emekli maaşı... En düşük emekli maaşı 15 bin lira mı olacak? En düşük emekli maaşında umut veren gelişme Uzmanından olası zam senaryoları: Emekli maaşları ne kadar olacak? Kök maaşı 8 bin lira ve altında olan emeklileri temmuzda bekleyen büyük tehlike Emekli maaşı zammında son durum! Rakamlar netleşti! İşte 4A, 4B, 4C kök maaş tablosu Emekli ve memur temmuz zammında son dakika gelişmesi... 4 aylık veri netleşti! İşte enflasyon sonrası emekli ve memur maaşlarına yeni zam tablosu Milyonları heyecanlandıran açıklama: En düşük emekli maaşında net rakam belli oldu! Emeklilere güzel haber! Önümüzdeki ay duyurulacak CHP'den 'asgari ücret' için flaş hamle: 3 ayda bir zam yapılsın 1999-2002-2008 girişlilere müjde! 10-12-15 yılla erken emeklilik SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? Milyonları ilgilendiren 2 formül ortaya çıktı Memur ve emeklilerin temmuz zammı ne kadar olacak? Kurban Bayramı öncesi emekli ikramiyesinde büyük müjde! Emekliler için yeni düzenlemeler yolda! Maaş artışları için düğmeye basıldı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, duyurdu! Emeklilere müjde! Emeklilere yeni düzenleme yolda: Bu detaylar ilk kez ortaya çıktı