Dursun Özbek Haberleri - Sayfa 4

Dursun Aydın Özbek 25 Mart 1949 tarihinde Şebinkarahisar'da dünyaya gelmiş türk iş insanı ve spor yöneticisidir. Gerçekleştirilen son seçimle birlikte mevcut Galatasaray Başkanı'dır.

Galatasaray Lisesi ve İTÜ Makina Mühendisliği mezunudur. 1974 yılından beri otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Özbek, 1988 yılından beri ise turizm sektöründe Nippon ve Point Hotel zincirleriyle İstanbul ve Ankara'da, Kimeros ve Mabiche otelleriyle de Antalya'da hem yatırımcı hem de işletmeci olarak faaliyet göstermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

bu sayfa üzerinden Dursun Özbek hakkında merak edilen haberleri, gelişmeleri, videoları, açıklamaları ve son dakika gelişmeleri bulabilirsiniz...

Dursun Özbek'ten 1959 öncesi şampiyonluklar için açıklama Galatasaray Başkanı Özbek'ten transfer açıklaması Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten PFDK ve MHK sözleri "Transferde en iyisini yapacağız" "Galatasaray yine şampiyon olacak" Dursun Özbek: "Fenerbahçe'yi yenmeye alıştık" Dursun Özbek'ten Zaniolo için flaş sözler: 5. kattan aşağı atsan... Dursun Özbek'ten Ali Koç açıklaması Dikkat çeken anlar... Fatih Terim ile Dursun Özbek'in sohbeti kameraya böyle yansıdı Dursun Özbek: Bankalar Birliği anlaşması bir prangadır Dursun Özbek'ten Volkan Demirel'e teklif Dursun Özbek: Federasyona gitme nedenim... Dursun Özbek'ten derbi öncesi Beşiktaş'a gözdağı: "Yenmeye gideceğiz" Özbek'ten camiaya birlik ve beraberlik çağrısı Dursun Özbek'in cezası kaldırıldı "Ligin formatını değiştirmeye çalışanlar var" Galatasaray ile Karabağ FK iş birliği anlaşması yapacak Burak Elmas ve Dursun Özbek yönetimi ibra edildi PFDK'dan Jorge Jesus ve Dursun Özbek'e ceza Dursun Özbek'ten Ali Koç'un çağrısına yanıt Ali Koç'tan Dursun Özbek'e jet yanıt Dursun Özbek'ten Lale Orta tepkisi: TFF neden hala sessiz? Dursun Özbek'ten Jorge Jesus'un sözlerine yanıt Dursun Özbek’ten Kulüpler Birliği'ne toplanma çağrısı!