Cinayet Haberleri - Sayfa 8

Cinayet, bir kimsenin başka bir kimseyi bilerek öldürmesi eylemidir. Çoğu ülkede müebbet hapis ya da idam cezasıyla sonuçlanmaktadır.

Hukuken öldürme veya kasten öldürme olarak nitelenir. 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu'nun "Kişilere Karşı İşlenen Suçlar" başlığının altında 2. kısmında düzenlenmiş suç tipidir.

Katilden şoke eden ifade... Ata'yı nasıl öldürdüğünü anlattı Ankara'da 'gürültü' katliamı... 2’si çocuk 5 kişiyi öldüren cani için istenen ceza belli oldu Baba ve kızı, evlerinin bahçesinde silahlı saldırıya uğradı: 1 ölü, 1 yaralı Yasak aşk iddiası... Muhtar azasını öldürdü! Damat, kayınpederi ve kayınbiraderi tarafından öldürüldü Adana'da katliam yapan damat yakalandı! Sivas'ta babasını öldüren 17 yaşındaki erkek tutuklandı Gittiği evde cinnet getirdi, dehşet saçtı: Ölü ve yaralılar var! Müzikhol sahibinin cinayet şüphelisi, taksiciyle kavga edince yakalandı Mardin’deki balyozlu cinayetin nedeni ortaya çıktı Daha çocuk... Babasını tüfekle vurarak katletti Balyozlu vahşetin görüntüleri ortaya çıktı... Defalarca vurmuşlar! Zeytinburnu'ndaki vahşete ilişkin 6 zanlı yakalandı Bir il bu vahşeti konuşuyor... Sevgililer kapısı açık dairede kanlar içinde... Konya'da vahşet... Üvey oğluyla ile kavga eden çocuğu bıçaklayarak öldürdü 120 bıçak darbesiyle katledildi! Katilin Hacer'e son mesajı: Sana son kez bir hediye getireceğim Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur bugün hakim karşısına çıkıyor! Ölen de 15 öldüren de 15 yaşında! Kan donduran vahşette kahreden detay ortaya çıktı Sedef Güler cinayetinin bir numaralı şüphelisi suç makinesi çıktı Gaziantep'te cinayet: Tartıştığı dayısını pompalı tüfekle öldürdü Şanlıurfa'da 2 kişinin öldüğü kuyumcu vahşetinin görüntüleri ortaya çıktı 26 yaşındaki oğlunu öldürüp jandarmayı bekleyen baba, "Pişmanım" dedi Üzerlerinde yüklü miktarda para çıktı! Eylem Tok ve oğluyla ilgili şoke eden gerçek! Ankara'da eşini makasla katleden cani yakalandı