Cinayet Haberleri - Sayfa 7

Cinayet, bir kimsenin başka bir kimseyi bilerek öldürmesi eylemidir. Çoğu ülkede müebbet hapis ya da idam cezasıyla sonuçlanmaktadır.

Hukuken öldürme veya kasten öldürme olarak nitelenir. 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu'nun "Kişilere Karşı İşlenen Suçlar" başlığının altında 2. kısmında düzenlenmiş suç tipidir.

Kapısına dayanan damadını silahla öldürdü Günlük kiralık dairede korkunç cinayet! Her şeyi anlattı Meslektaşını öldüren dolmuş şoförüne müebbet hapis istemi Tatil için geldi, ablasına şiddet uygulayan eniştesini öldürdü Komşuda sır cinayet! Sosyetik adada arazi kavgası mı? Sevgililere pusu kuran eski eş tutuklandı! Kahreden detay ortaya çıktı Lise müdür yardımcısı cinayetinde tetikçinin ifadesi ortaya çıktı Prof. Dr. Bekir Karasu cinayetinde 3 tutuklama 'Beni gelip alın' diyerek polisi aradı, müebbetle yargılanıyor Mezarlık tartışmasında yeğenini öldürdü Yeğen cinayetine neden olan prefabrik ev kundaklandı Babaları tarafından öldürülen iki çocuk son yolculuğuna uğurlandı 2 çocuğunu öldürüp intihar etmişti: Daha evvel mahkemede “Katliam yapacağım” demiş Sopalı ve çekiçli vahşette ifadeler ortaya çıktı: İlk darbeyi başına ben vurdum Ankara'da kan donduran olay: 2 çocuğunu katledip yaşamına son verdi Tartıştığı üvey dedesini bıçaklayarak öldürdü Babasını öldürüp, taziyelerini kabul etmişti: Cezası belli oldu Adana'da vahşet: Evinden çıkarken uğradığı silahlı saldırıda öldü Fethiye’de dehşet saçan damat tutuklandı Sinan Ateş cinayeti davası yarın başlıyor Polis 'hayalet'in peşinde... Mahir hoca cinayetinde 11 şüpheli adliyeye sevk edildi! 'Yasak aşk' infazı... Arkadaşını başından vurdu Arkadaşını bıçaklayarak öldürdü, tahrayla da başkasını yaraladı, 'ben değil içki yaptı' dedi Şişli'deki cinayetin arkasından mide bulandıran ayrıntı ortaya çıktı: Misafirlikte tecavüz girişimi