Cinayet Haberleri - Sayfa 10

Cinayet, bir kimsenin başka bir kimseyi bilerek öldürmesi eylemidir. Çoğu ülkede müebbet hapis ya da idam cezasıyla sonuçlanmaktadır.

Hukuken öldürme veya kasten öldürme olarak nitelenir. 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu'nun "Kişilere Karşı İşlenen Suçlar" başlığının altında 2. kısmında düzenlenmiş suç tipidir.

Bursa’da 3 çocuğunu katleden baba ile ilgili savcılıktan açıklama! İstanbul’daki çifte cinayetin faili Trabzon'da yakalandı Öldürülmüş, cesedi yakılmıştı... 6 sanık için istenen ceza açıklandı Boşandığı eşinin kız kardeşi ile sevgilisini pompalı tüfekle vurdu: 1 ölü, 1 ağır yaralı Erzurum'da 16 yaşındaki kız çocuğu dayısını öldürdü Kız arkadaşını katleden cani yaşamına son verdi Bursa'da vahşet: 3 çocuğunu canice katletti Yumruk cinayetinde katile 'iyi hal' indirimiyle 6 yıl 8 ay hapis ve tahliye Çöpteki parçalanmış ceset vahşetinde yeni gelişme! Zerin'in ölümünde sevgilisine verilen beraat kararı, istinafta onandı Markette 'omuz atma' cinayeti davasında 3 kardeşten 2'sine tahliye! Yazar Mustafa Kasadar’ın oğlunu katleden caninin cezası belli oldu 25 yaşındaki genç anne ve babasını öldürmüştü! Vahşetin sebebi ortaya çıktı 17 gün sonra yakalanan katil adliyeye böyle getirildi Fatih'teki çifte cinayetin detayları ortaya çıktı! Katil aranıyor Kapı önüne ayakkabı koyma cinayeti! İstenen ceza açıklandı Sokakta karşılaştığı husumetlisi tarafından öldürüldü Akrabasını pompalı tüfekle vurarak öldüren firari zanlı yakalandı Üniversiteli motokurye Ata cinayetinde tutuklu baba ile oğlunun dosyalarına birleştirme kararı Ağabeyini uykusunda boğazını ve cinsel organını keserek öldürmüştü... İstenen ceza belli oldu Hatay'da feci olay... Tartıştığı ablasını bıçaklayarak öldürdü Kanlı saldırılarda yeni tehlike! Pimi çekilmemiş el bombalı saldırılar çoğaldı Tek kurşunla hem annesini hem de babasını vurdu: 1 ölü, 1 ağır yaralı Katilin kimliği şoke etti! Vahşetin ayrıntıları kan dondurdu: Boru kesme makasıyla...