Cinayet Haberleri - Sayfa 12

Cinayet, bir kimsenin başka bir kimseyi bilerek öldürmesi eylemidir. Çoğu ülkede müebbet hapis ya da idam cezasıyla sonuçlanmaktadır.

Hukuken öldürme veya kasten öldürme olarak nitelenir. 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu'nun "Kişilere Karşı İşlenen Suçlar" başlığının altında 2. kısmında düzenlenmiş suç tipidir.

Motosikletli kuryelik yapan üniversite öğrencisi, bıçaklanarak öldürüldü Esenyurt’ta vahşet: 16 yaşındaki çocuk, arkadaşı tarafından vurularak öldürüldü Türkiye bu vahşeti konuşmuştu: Tekel bayi cinayeti davasında gelişme Oğlunu, ahırdaki hayvanların bakımını yapmıyor diye öldürdü Tekin Kartal'ın öldürülmesinin ardından organize suç dünyasından 'intikam' sesleri yükseliyor 3 kişiyi bıçakla katleden cani: Öldürüp fotoğraflarını çektim Kayseri'de öğretmenler 2 gün iş bırakacak Kendisinden ayrılmak istediği için şantaj yaptığı genç kızın babası tarafından öldürüldü Bolu'da faili meçhul olarak kalan cinayet zanlısı, yakalandı Ablasını öldüren 15 yaşındaki zanlı: Ablamı bıçaklamayı planlıyordum Öğrencisi müdür İbrahim Okutgan cinayetiyle ilgili konuştu: "Çok iyi bir hocaydı, o da gitti" Boşandığı kadını ve yanındaki erkeği öldürmüştü... Avukatlar itiraz etti, cezası 5 yıl daha arttı! Evinin önünde tartıştığı adamı av tüfeğiyle katletti Kastamonu'daki kesik baş cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı Sinan Ateş cinayeti iddianamesi kabul edildi Başı kesilerek su kanalına atılmıştı! Kan donduran cinayette cesedin kimliği belli oldu Balkondan eve girdi, eski kız arkadaşının sevgilisini katletti Bodrum'da öldürülen Rus anne-kızın katil zanlısı Almanya'da yakalandı Sinan Ateş cinayeti iddianamesinde şoke eden detay: Konum bilgisini komiser vermiş Babasını öldüren 17 yaşındaki çocuk: Aile fertlerine şiddet uyguladığı için öldürdüm Antalya'da korkunç cinayet... Çilek satarken öldürüldü! Kiralık villada vahşi cinayet: Karıma mesaj atınca... Babasını 28 yerinden bıçaklayıp öldürmüştü! İstenen ceza açıklandı Çankırı'da kan donduran olay: Otomobilin içinde korkunç halde ölü bulundu