ChatGPT Haberleri

ChatGPT nedir? ChatGPT, OpenAI tarafından geliştirilen ve diyalog konusunda uzmanlaşmış bir prototip yapay zekâ sohbet robotu olarak ifade edilebilmektedir.

ChatGPT, Kasım 2022'de kullanıma sunuldu ve gerçeklere dayalı doğruluğu eleştirilse de ayrıntılı ve anlaşılır yanıtlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

"Yapay Zeka" yasası gerekli mi? OpenAI şirketinden uyarı: Yapay zekanın tehlikeleri Yapay zeka yalanı öğrendi! İnsanlar gibi bir kere başlayınca hiç durdurulamıyor Artık insana gerek kalmadı! Yapay zeka, kendi yapay zekasını yarattı OpenAI'den kovulan Sam Altman Microsoft'a katılıyor ChatGPT'ye hayat veren isim kovuldu! OpenAI duyurdu: Yeni yapay zeka "GPT-4 Turbo" geliyor ChatGPT'den yeni ses ve görüntü özelliği: "Görecek, duyacak ve konuşacak" ChatGPT, OpenAI'yi ihya etti! New York Times, CNN ve ABC, ChatGPT'nin içeriklerine erişmesini engelledi OpenAI'ın kurucusu Sam Altman, Worldcoin'i piyasaya sürdü Yapay zekaya sorulan her soru temiz suyu tüketiyoré ChatGPT rakibi Google Bard güncellendi: Türkçe dahil 40 yeni dil konuşabiliyor AB yapay zeka yasasını çıkarmaya hazırlanıyor AB, çalışanlarından yapay zeka kullanmamalarını istedi ChatGPT CEO'su Altman'dan yapay zekanın geleceğine ilişkin korkutan açıklama ChatGPT'den Türkiye'ye gelenlere 'yemek' önerileri İtalya yapay zeka ChatGPT'ye erişim engelini kaldırdı Sberbank'tan ChatGPT'ye rakip: GigaChat ChatGPT'ye göre Beşiktaş'ın en iyi 5 teknik direktörü Samsung, Google'dan vaz mı geçiyor? ChatGPT'nin loto tahminiyle ikramiye kazandı ChatGPT'ye ilk dava açıldı Bill Gates: Yapay zekayı durdurma çağrıları zorlukları çözmez