ChatGPT Haberleri - Sayfa 2

ChatGPT nedir? ChatGPT, OpenAI tarafından geliştirilen ve diyalog konusunda uzmanlaşmış bir prototip yapay zekâ sohbet robotu olarak ifade edilebilmektedir.

ChatGPT, Kasım 2022'de kullanıma sunuldu ve gerçeklere dayalı doğruluğu eleştirilse de ayrıntılı ve anlaşılır yanıtlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

ChatGPT'nin loto tahminiyle ikramiye kazandı ChatGPT'ye ilk dava açıldı Bill Gates: Yapay zekayı durdurma çağrıları zorlukları çözmez Almanya da ChatGPT'yi yasaklayabilir Belki de robotlar işimizi elimizden hiç almayacak... Google, Bard'ı ChatGPT verileriyle eğittiği iddiasını yalanladı ChatGPT'ye iQ testi yaptılar: Sonuç... Elon Musk, OpenAI'yi 2018'de yönetmek istemiş, reddedilince de bunu yapmış! 4 Soru 4 Cevap: ChatGPT Google'ın apar topar kovduğu eski çalışanından şoke eden iddialar Dikkat! ChatGPT'nin sahtesi türedi! ChatGPT'yi siyaset yapmakla suçlayan Çin, popüler yapay zekaya erişimi engelledi ChatGPT'nin yaratıcısı OpenAI, Google ve Meta'dan ayrılanları işe almaya başladı Yapay zeka ile sohbete nasıl bağlandık? Her şeyin cevabı var ama... İki ayda rekor kırdı! Birçok mesleği tehdit ediyor, yüz binlerce insan işsiz kalacak ChatGPT'nin paralı versiyonunun fiyatı resmen açıklandı ChatGPT ile Google Sparrow'un farkı ne? Google'da kırmızı alarm: ChatGPT'ye karşı Sparrow geliyor ChatGPT WhatsApp'a da geldi Google'dan ChatGPT'ye sert rakip geliyor